….der skal (gen)opleve det bedste sted i verden – nemlig vores skønne klippeø i Østersøen. Jeg er selv bornholmer – opvokset i Rønne og har brugt alle mine somre lige siden på øen, der for mig er uden sidestykke. I min lille spot på klipperne i Sandvig finder jeg en ro og en connection som ingen andre steder. At sidde en tidlig morgen med en kaffe og kigge ud over vandet på øen i søen er en følelse der ikke kan beskrives. Jeg forventer ikke at alle har det lige som mig….faktisk håber jeg det ikke. For så ville øen blive aldelese overrendt, og en del af charmen er, at trods den store popularitet, Bornholm oplever – så er den stadig rolig og fast som de klipper den hviler solidt på. Så selvom du ikke har det fuldstændig lige som vildt over øen som jeg, så håber jeg alligevel, at jeg kan give dig en smag af mine yndlingssteder her på siden.

Min familie og jeg har et sommerhus i Sandvig, hvorfor langt de fleste af mine farvoritsteder kredser sig om Nord- Nordøstkysten.

I stuen i sommerhuset hænger min egen personlige visuelle guide over mine farvorispots på øen. Men den er lidt svært at dele – og der kommer desuden konstant nye yndlingssteder til – derfor er jeg – på mange opfordringer begyndt med at at samle mine personlige anbefalinger i mine guides over øen. Håber I vil tage godt imod den.

 

Guide består indtil videre af:

#VoresBornholm: Her skal du bo?

KOMMER: #VoresBornholm: Her skal du gå tur?

KOMMER: #VoresBornholm: Her skal du spise frokost?

KOMMER #VoresBornholm: Her skal du spise middag?

KOMMER #VoresBornholm: Her skal du hænge ud?

KOMMER #VoresBornholm: Det skal du se?

KOMMER#VoresBornholm: weekendtur for to

KOMMER#VoresBornholm: Spise dig igennem øen

KOMMER#VoresBornholm: Ø-ferie i børnehøjde

KOMMER#VoresBornholm: Til de aktive!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.