i 40 år er jeg kommet i Sandvig. Som barn sammen med mine bedsteforældre, der havde huset i Strandstræde 4. Et sted jeg elskede at være – men som vi kun kørte den lange tur fra Rønne på 24 kilometer, hvis det var for en hel weekend. Ellers var det for langt at køre. Siden arvede min mor og hendes søskende huset og alle mine sommerferier – først alene, siden med min egen familie er holdt i det hus. De sidste 10 år har vi selv ledt med lys og lygte efter vores egen sommerhus – og da vi fik muligheden for at købe nabohuset (som min moster havde hørt ville blive til salg, men aldrig nåede at blive det), slog vi til på stedet. Det var i december 2017 – og jeg kan med sikkerhed sige, at det hus bliver aldrig nogensinde sat til salg igen. Jeg tror ikke der er noget sted, vi føler os bedre tilpas end lige præcis dér!

 

Og med min mor og resten af mine store familie lige på den anden side af muren på skift – er det intet mindre end et familie ø-paradig for os

Da vi overtog huset var jeg kommunikationschef på DBA – og derfor gik der sport i at indrettet hele huset udelukkende med genbrugsting. Det kom der denne lange fine boligreportage i Berlingske ud af:

Tjøs og Tjærlighed herfra – nu ved du hvorfra min verden går, når jeg giver inputs til det bedste af Bornholm;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.