Flere gange under ferien ringer vores vækkeur kl. 05.00. Det er den officielle torskefisketid – og mens Christian får trætte, men forventningsfulde børn i tøjet, starter min onkel den lille båd og loader den med kaffe og kroge. For første gang i år har Flora fået lov til at komme med på fisketuren – længe ventet og yderst populært.

DSC_0467

Med en fangst på hele syv bornholmertorsk er aftensmaden sikret og humøret i top!

DSC_0471

Riddertur på programmet

Bliver det – mod forventning – gråvejr en dag på Bornholm er det godt at have et par udflugter i baghånden. Det er seks år siden vi var på Bornholms Middelaldercenter  sidst og vi har besøg af mini-ridder Noah fra Søborg. Så vi drejer til højre ved Guldhjem og søger ind i i andet.

Ved Østerlars troner de gamle hytter, møller, ildsteder og kamppladser frem. Vi indløser billet og overgiver os til nogle times leg med rustninger og gøgl fra de lokale unger, der sommerferiejobber den som middelalderbørn for imponerede turister ovrefra”

DSC_0408

DSC_0413DSC_0417

DSC_0433

DSC_0452

DSC_0402

Selv i Middelalderen kan man få lyst til en Sol over Gudhjem….
IMG_3016

Tilbage til 2013 og et spring af glæde!

IMG_3074

Eftermiddagsdukkert i “sundet” – godt skjult for turister og helt fantastisk. Men det er ligesom med kantarelstederne….jeg kommer ikke med nærmere forklaring af, hvor det er:-)

IMG_2970

Hele øen rundt på 18 huller

Om man er til minigolf eller ej, så er Sandvig Minigolf et besøg værd. Her er banen bygget op omkring seværdigheder på Bornholm. Banen har eksisteret siden 1951 – og blev forrige år overtaget af nye ejere. Ved overtagelse gennemgik banen en tiltrængt renovering og fremstår nu super super fin med kulørte lamper til at forlænge dagens dystmuligheder.

DSC_0401

Her ses Sankt Nokolai-kirke, der står i Rønne i fuld størrelse – og blandt andet husede vores bryllup i sommeren 2006. Altid hård familiedyst om at klare netop dette hul med bravour.

Eneste minus ved Sandvig Minigolf er de manglende toiletter. Det kan godt kræve en tre-fire gange til havnen for at låne toilettet for vores tissetrængende familie.

IMG_3101

‘Cadillac with a view’ bliver, sammen med Fora i spring, et af sommerens kodakmotiver

IMG_3135

Dagens torsk smides på grillen og smager himmelsk. Ingen kan rigtig finde noget at brokke sig over…

IMG_3080

Leave a Reply

Your email address will not be published.