Vi er kommet til den midterste af vores tre ugers roadtrip rundt i sydfrankrig. Tre meget forskellige uger: første uge stod på fodbold i Avignon og badeferie i Le Lavandou og næste uge bliver særdeles aktiv i alpebyen Annecy. Men denne uge står på hygge og gensyn med hele den pukkelryggede, nærmere betegnet 15 af de vigtigste mennesker i vore liv – ikke mindst William, vores 16 årige søn, der aller nådigst har ofret en hel uge af sin sommerferie på at være sammen med os (eller rettere – sammen med en liggestol, en pool og en bunke franske oste:-).

Mon svigerfar har lejet dette vidunder af en “Kunstner bondegård”

så på en måde er det ikke så slemt at skulle videre:-)

Vi pakker bilen med vores kurve – og nåååå ja en stor oppustelig flyver med indbygget vandpistol, som fætter Oskar skal have i fødselsdagsgave, når vi kommer til Rousillon. Flyveren skal være pustet op når han får den – for ellers kan en tre’årig ikke fornemme, hvor sjov den er. Sådan må det være, også selvom gavepapiret ikke kan nå rundt og man ikke kan se ud af bagruden i bagagerummet.

Bye bye skønne Le Lavandou oase – vi ses jo SÅ sikkert igen….

Turen fra Le Lavandou til Rousillon tager ca. 2 1/2 time, og da vi triller ind på gårdspladsen er de første fra familien allerede ankommet. Vi kindkysser det bedste, vi har lært – og giver en bamsekrammer til vores store, lille teenagesøn på 185 cm..

Stedet her er indret mindre en fantastisk – og det bliver et eventyrligt samlingssted for børn og voksne, unge og “gamle” de næste syv dage.

Indenfor er huset ikke mindre smukt – vejret taget i betragtning får vi nok ikke brugt det super meget, men der skal jo hviles, laves mad  – og ses Tour De France, ikke mindst.

Brudesuiten her er forbeholdt Christians bror og kone, da de er helt nygifte (dog med tre små børn:-)…..Vi har været i haven og finde lavendler at pynte med til dem;-)

Mændene i familien er dog mere optagede af, hvad der gemmer sig under køkkenet – og de er gået i gang med at finde en egnet drue til aftenmåltidet.

Bon apetit og rigtig god uge til os allesammen!! One love…

Leave a Reply

Your email address will not be published.