Om Sofie

Lidt om mig:

Årgang 1977, født i kollektiv i Ribe, opvokset på Bornholm, boet og studeret i Venezuela, været skiguide i Italien, bor i København med min mand og mine tre dejlige unger – William på 17 år, Flora på 9 år og Pelle på 7 år  – og vores hund Karma og vores to katte, Christopher og Medina. Har verdens skønneste lille sommerhus i Sandvig – og nyudsprunget hesteejer..

 

 

Højt til loftet, grin, glæde, tempo, rod, vasketøj og en hulens stor familie og masser af venner omkring os. Dét ridser vores hverdag og liv meget godt op. Og så selvfølgelig det, det hele herinde handler om…..rejser, rejser, rejser! Vi ELSKER at tage ud i verden, hvad enten det ‘bare’ er til ønskeøens klipper og gode is – eller om på den anden side af jorden til hvaler og jungle. Vores børn har været med under armen fra de var babyer, og det er nogle af alle de oplevelser, jeg deler ud af her på bloggen.

Jeg startede bloggen på en 4 ugers rundrejse i USA i 2012 – det skulle egentlig bare være en rejsedagbog for venner og familie, så de kunne følge med, mens vi var afsted og et minde til os selv og børnene. Men inden længe var der en hel del læsere, og jeg begyndte at modtage mails, kommentarer og spørgsmål om det at rejse med børn. FEDT!!! Og derfor blev jeg ved med at blogge fra vores rejser, og jeg håber du vil få noget ud af at læse med. Du skal være meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, forslag eller kommentarer.

Enjoy!

Kram fra Sofie

Mere om mig her:

https://www.linkedin.com/in/sofielund/ 

https://www.instagram.com/sofiefoldenlund/ 

https://www.berlingske.dk/bil/slow-living-paa-bornholm 

https://guide.dba.dk/video/sofie-folden-lund-fortaeller-om-baggrunden-for-dba-guide 

https://guide.dba.dk/artikler/sofie

https://www.mainlifestyle.dk/mode/stilikoner/mit-klaedeskab-sofie-folden-lund