Man skal altid starte med det positive. Så jeg vil indlede med et par billeder, så vi kan huske denne tur ind i landet som den også ersmuk smuk smuk….og meget anderledes….Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Stuck i Lake Havasu, Arizona. På Motel.

Efter 48 timer som campister har vi stadig ikke sovet i vores mobile home. Generator virker ikke – aircon virker ikke. Og SÅ er det varmt i en bil, når temperaturen udenfor er 45 grader. Det går ok, når vi kører, hvor vi kan nasse lidt aircon fra førehuset om i “kabinen,” hvis man samtidig hælder koldt vand på sine børn hver halve time.

Vi nåede at bo på denne campground – hvilket består af én stor parkeringsplads, i tre timer inden vi måtte på motel igen

Billede

Vi afventer lige nu, at det bliver mandag formiddag og vores mobil home kan komme til mekaniker. Vi frygter at Grand Canyon helt ryger, da vi skulle have været af sted her til morgen for at nå den planlagte rute……men vi må se.

Vi tjekker ind her i stedet-heldigvis et skønt lille sted med søde søde mennesker.Billede

Shame on you..

Billede

…..ja den får lige lov til at stå alene et øjeblik og skamme sig…

Ungerne tager det hele fantastisk – de leger, bader en masse og hygger sig, hvor de er. Jeg mindes selv, at en af mine bedste ferieoplevelser som barn var, da vi stormede inde på Christiansø, måtte forlade vores gennemblødte telt midt om natten og sove i en telefonboks mens vores forældre skiftes til at sidde udenfor….det var spændende – alle normale regler og dagsordener var sat ud af spil. Det her er lidt på samme måde.

Poolen er, sammen med vores motelværelse, dog det absolut eneste sted, vi kan opholde os. SE det fra den lyse side: Pelle har endelig lært at svømme med badevinger….han ryger ikke længere til bunds når vi slipper ham:-)

Billede

…Trods en ret heavy morgenmad…Billede

Når dagens højdepunkt er en lille udflugt over at spise på iHop skal den have hele armen med pandekager i stakkevis….og lige om lidt giver Pelle og Flora et nummer i hip hop til stor glæde for personalet.

Det er ikke kun os der piver over varmen – de lokale istemmer “it’s a HOT one”.

Billede

nu er der dømt siesta……

Status kl. 22.04

Det har været en dejlig dag uden for nummer. Dem skal der også være plads til. Bade, siesta, spise, bade igen, spille logo quiz på iPad, bade igen – rent charter – og til slut spise lækker lækker middag efter en ti minutters gåtur i 42 grader i solnedgangen. Lake Havasu er en besynderlig blanding af ørken, western, lidt venedig og en masse rige amerikanere (fra Phoenix tror vi) der arriverer i weekenden i deres monster-trucks med kæmpe speedbåde bagpå.

Et sted jeg aldrig selv var blevet hængende i af fri vilje – og som vi nok heller aldrig kommer tilbage til….men som vi på en eller anden måde er glade for at opleve. Nu krydser vi bare fingre for at vores mobile home kan repereres i morgen formiddag, så vi stadig har chance for at nå til Grand Canyon – selvom det bliver et kort besøg….vi slutter lige dagen med lidt pæn solnedgang:-)

2 Responses

 1. Zanne Strandberg

  Jeg krydser alt jeg har, og håber at det hjælper…. Det lyder til en masse penge i erstatning for den bil!!!!!
  Dejligt at I nyder tilværelsen som den nu byder sig – på trods af den ulidelige varme.
  Kærlig hilsen fra en DK mandag morgen med kun 18 grader 🙂
  Kys & kram

  Svar
 2. Inger-Lise Lund

  Hej fam
  Det er nogle imponerende varmegrader, I oplever. Det ville være dejligt, om den bil ville vælge at virke. Skønt, at læse jeres dejlige rejsebeskrivelse, som lyder, som om I får det bedste ud at alting. Knus til De 5 på nye eventyr.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.