Her er aldeles vidunderligt.

Selve Le Lavandou er en hyggelig lille by. Her er ikke meget at lave, ingen fancy restauranter eller hippe butikker – heldigvis. Og i vores lille bugt øst for havnen, hvortil man kan gå af en smal klippesti er der endnu mere hyggeligt…

Her en skøn strand, azurblåt vand og gode spisesteder i sandet.

Le Lavandou-området ligger ca. 30 km vest for Saint Tropez, så der må vi lige ind og snuse til lidt fancyness en dag. Men vi skal først lige bruge et par dage på at spise donoughts med nutella (og drysset med flourmelis) fra denne rullende strandkiosk.

En specialitet, som åbenbart udgør både morgenmad og frokost for indtil flere af de franske børn på stranden. Vi vrænger på næsten af konceptet de første par dage imens vi bestiller lækre naturfrugtis. Vi bliver nysgerrige de efterfølgende dage. Og dag fire slår vi til og køber en Beignet, som de hedder, til deling. Den ryger ned på tre sekunder mens vi nærmest slås om at få den næste bid. nuuuhr det smager godt.

Som på alle vores andre ferier bruger vi utrolig meget tid på at tænke på mad, tale om mad, bestille alverdens snacks konstant og glæde os til næste måltid. Heldigvis kan vores børn lide andet end donoughts med nutella – eftermiddagstapas over en gang kortspil (som jo er fuldstændig fast inventar i rygsækken eller strandtasken på vores rejser) er også sagen, så vi bruger virkelig meget tid i hotelbaren i de sene eftermiddagstimer

Inden vi siestaer den og dernæst slentre mod midtbyen for at spise mere mad. Sådan går de næste par dage, så et par billeder må være rigeligt til at dække daselivet, der  kickstarter vores tre ugers roadtrip. Hov vi løber faktisk også en lille tur hver morgen……mest for at sige vi har gjort det;-)

 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.