Jeg kan i virkeligheden ikke lide hverken golf eler minigolf. Golf er alt alt for kompliceret – 117 regler og teknikker før man må slå til bolden. Det har jeg åbenbart ikke snerten af tålmodighed nok til….

Minigolf keder mig……bortset fra på Sandvig Minigolf på Bornholm (but of course).

På Playitas er der begge dele – og heldigvis masser af de Lundske familiemedlemmer der synes begge dele er sjovt (de synes – meget beundringsværdigt-  faktisk alt er sjovt….).

Pelle glæder sig til minigolfen, men sander hurtigt at det ikke er sammen sværhedsgrad som han er vant til fra Sandvig…..han tuller derfor lidt rundt i sin egen verden i et miniland af bunkers, green og fairway….

IMG_4747

DSC_0172Storesøster lykkes lidt bedre…DSC_0171

Alt i alt må vi dog konstatere at minigolfbanen på Playitas er fedt lavet – men alt alt for svær for børn.

Den store golfbane er – siden vi var der for 4 år siden – nu udvidet til hele 18 huller. Jeg har ingen forstand på, om den er god, men jeg har til gengæld forstand nok til at vurdere, at det virker en smule cracy at placere familievillaer midt på en goldbaner, hvor boldene flyver rundt.

Det ser nu ikke ud til, at nogen endnu er kommet til skade, så jeg holder min bekymring for mig selv (sådan nogenlunde) og glæder mig over en fælles entutiasme hos svigerfamilien over at bruge en eftermiddag på at slå en spand bolde ud på en græsplæne…..inkl. alverdens tekniske tips og råd dem imellem……jeg nyder det fede eftermiddagslys til at knipse nogle pix af deres glæde…med og uden kaniner:-)

DSC_0608DSC_0891
DSC_0883

…og som altid er der et par bedsteforældre i kulissen, der er skyld i at alle får prøvet og gjort alt det sport de vil…..
DSC_0607

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.