Vi spoler tilbage til det tidlige forår:

Nej vil skal ikke til udlandet denne sommer. Niks. Nope. Vores store teenagesøn har nu for alvor boycuttet familieferierne og ytret et kraftigt ønske om, at vi er hjemme i DK hele sommeren, så han kan shuffle imellem  Roskildefestival med vennerne lidt arbejde i biografen, (en hel del) afslapning inden efterskolen og ikke mindst muligheden for at stå ‘stand by’, hvis der skulle opstår en fest, basketkamp på stenbroen eller andet.

Det støtter vi selvfølgelig op om…..og sommer i Danmark kan være helt fantastisk, især når man har adgang til, måske nok landets bedste beliggende, familiesommerhus ved stranden på Nordbornholm.


Absolut den bedste og billigste beslutning, som tilmed gør os til nogle virkelig gode teenageforældre. Nu kan William pendle mellem os på øen og livet i kbh. Det tager under tre timer og koster 150 kr…done deal!

SÅ blev det start juli:

Hvad sker der med sommeren????.Tæt på vores feriestart i uge 29, og stadig intet sommer i sigte. Kulde, regn og betongrå himmel. En aften i sofaen med en dynge slik og en stribe Netflex ta’r vi beslutningen. Vi skal ikke være i Danmark hele ferien. Et lille stik sydpå med varmegaranti kan vi vel godt presse ind i kalenderen og budgettet? Og med udsigt til Seranoskinke og manchegoost i lange baner kan vi måske endda friste William…..


Og således har vi i løbet af et par timer bestilt disountbilletter til Barcelona med flyselskabet med de ringeste anmeldelser El Vueling samt booket en lille taglejlighed i forstaden Poblenou,som vi i hast fik anbefalet af en dejlig ven og Barcaekspert. Tjek….så kan vi med ro i maverne godt klare to ugers ferie med gummistøvler og gode bøger – når der er udsigt til fem dage med sol og sommer i enden.
  PS: Vi Ps: kan ikke lokke William med – men han vil gerne have skinken og osten.

Slut Juli: sommeren bliev jo SLET ikke så dårlig. To dejlige uger på Bornholm er overstået, og Barcelona venter.

Barcelona besøgte vi første gang sammen i 2005, og vi det var kærlighed ved første blik. Dengang snublede vi over en café ved navnet Flora og besluttede, nyforelskede, at hvis vi nogensinde fik en datter sammen skulle hun hedde Flora. Vi besluttede også, at Barcelona skulle være vores by, et sted ville vende tilbage til igen og igen.

Nu er der gået ti år. Vi har ikke været i Barcelona sammen siden. Men vi har verdens dejligste datter, der hedder Flora. Og nu skal hun opleve byen. Sammen med os og sin lillebror.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published.