Er familieferie = alle skal gå rundt og holde i hånd hele tiden? At drenge skal med rundt og kigge på 4000 par sko og pigerne skal stå 50 minutter i kø for at se en stor græsplæne? Nope, nix.

Dag 2 i Barcelona splitter vi os i to: Drengeholdet, der vil på Camp Nou og pigerne der vil drikke kaffelatte og shoppe i El Born. PERFEKT.

Men først kaffe på tagterassen….mens bønene sover længe

 

Som de sidste mange dage kommer vi ikke ud ad døren før kloken 12 – men det er også ligegyldigt, for til gengæld holder ungerne også helt til klokken12 aften. Der skal bare masser legepladser, masser af tapaspauser og endnu flere spil Røvhul til. Bedste rejsetip: hav altid altid altid en spil kort med i lommen eller tasken. Det fylder intet, kan bruges overalt og er mega hyggeligt……også for dem, der ellers hader at spille kort derhjemme (mig).

imageDagens første snackpause bliver en lille churros-café på Via Laietana – gaden der skiller det gotiske kvarter og det hippe El Born.google map barcaChurros er en familiesvaghed, så Pelle får ikke mange for sig selv….men alligevel nok til han er klar til lidt flere kilometer på de små ben.

image

Tiden er kommet til at splitte op. Vi vinker til drengene og tilbringer de næste fire timer med at pløje butikker, kaffelatter og is…image

DSC_0685 DSC_0684 DSC_0671 DSC_0673Drengene tjekker ind på Camp Nou – og Instagram….

image

Og vi mødes om eftermiddagen til tapas på vores gamle farvorit-tapassted Sagardi, hvor vi hapser små spiselige kunstværker i baren og udveksler oplevelser over en sodavand og lidt vino til de voksne

DSC_0668

Aftensmaden bliver på gode gamle Los Caracoles af den simple årsag, at de laver en sikker Paella….lige præcis som den skal smage. Ungerne rynker lidt på næsen af den sorte version med arroz negra, og holder sig pænt til deres kylling

image image

Og desserten klarer vi med ispinde på en lille isbar i det gotiske kvarter

DSC_0716 DSC_0718 DSC_0720

DSC_0733

DSC_0734

Endnu en dag er gået i denne fænomenale by. Folk der bor her er heldige! Lad det være aftenens sidste ord, mens Pelle Moonwalker sig vej til Metro stationen og klokken nærmer sig midnat.

DSC_0740

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.