Der er fisketur på programmet i dag. Fædrene har booket en halvdagstur med “El Capitan loco” og Anna og jeg vinker de glade forventningsfulde fiskere afsted med udsigt til nogle timers total alenetid.

 Anna imponerer mig  ved at planlægge en vandretur rundt på øen, hvor hun vil kigge (mere) på fugle.

Jeg føler mig lidt charteragtig, da jeg lister mig ned på stranden med Lisbeth Salander.

Der går dog ikke mere end et par timer (liiiiiige hurtigt nok) før fiskerne er retur. Alle fire børn kommer løbende hen ad stranden med vilde fagter og store smil.

“Mooooaaaaarrr, vi har fanger en HAJ!!” Og det har de. Sgu. 

 Jeg er rimelig mundlam.

Der havde været højt humør og en vis portion drama om bord på båden. Og at spore på kaptajnen var det ikke bare “another day at The Office”.

Noah havde startet med at hive en barracuda om bord. Efter den hev de en efter en snappere og andre fisk op fra den mexicanske golf. Og højdepunktet bliver genfortalt igen og igen, både af børn og deres fædre. Alle i munden på hinanden og med øjne der stråler og vilde fagter.

Deres kaptajn på båden – den berømte, og nu også berygtede ???? Capitan Loco skulle angiveligt være hoppet i havet med svømmefødder, snorkel og maske for at undersøge, hvad det var for en stor fisk de havde bid i….efter et par sekunder, hvor han tumlede lidt rundt i vandet havde han bare råååååbt begejstret ” It’s a shark” hvorefter han havde beordret  drengene til at vente med at hive hajen op i båden indtil han selv var ombord. Det synes jeg var en virkelig fin idé.

Tilbage på land får vi skabt noget af et tilløbsstykke, da Capitan loco begynder at flå og filitere hajen midt på stranden..Vi får en pose med hajkød med, som vi vil spørge om de vil tilberede til os i aften på Villas Delfines.

Men først skal vi lige have frisklavet chevice med fangsten af snapper og barracudaer – det smager fortryllende, lige der i middagsskyggen på stranden


 Også fuglene er tilfredse med dagens fangst

Siesta tid for en af de mindske fiskere 

Aftenens måltid er nærmest magisk. I haven, under palmerne på Villas Delfines er der dækket op, kun til os 8.

En kok er i gang med at grille vores hajbøffer – og vi æder os fuldstændig ned i velsmagende hajkød, og skylder ned med mojitos og kold hvidvin. 

  
Det her måltid kommer på top ti over eksotiske madoplevelser for mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.