En aftenløbetur langs strandpromenaden i Santa Babara er nu noget mere interessant end Utterslev Mose.

Det, jeg i virkeligheden gerne vil selvfremstille her er, at vi (Willie, Chris og jeg) har været ude at løbe. YES. Efter at have slæbt rundt på løbeskoene i tre uger og bare fået mere og mere dårlig samvittighed, hver gang de har kigget længselsfuldt op på os fra kufferten, får de endelig lov til at betræde amerikansk jord. Tre dage før, vi skal hjem. Better late than never, som Lukas Graham synger. Om det er Bo Junis kommentar om, at han er klar til 1. etape på Bornholm, der får os til at mindes sidste sommers stjerneform og tage os sammen eller synet af de utrolig mange fitte mennesker i gadebilledet, ved jeg ikke.

Men fakum er, at vi er gået og blevet lidt halv-kvabsede og fået et par bumser hist og her. Og det går ikke i L.A’s posh ferieparadis. Her er man ung, smuk og slank. Så det er bare med at komme af sted.

Wille og jeg lunter en tre-kilometersrunde og skyller den gode samvittighed ned med hjemmegrillede steak-spyd fra verdens måske nok dyreste, lækreste og mest fanatiske supermarked Lazy Acrez , “Santa Barbara’s best source for wholesome, natural, and organic foods and products”.

Lige et kort tilbageglimt fra en mindeværdig indkøbstur i eftermiddag….

Jeg tror aldrig jeg har set så smukke madvarer i mit liv – de bliver også vandet, dugget, ordnet og overvåget som var det babyer til førstegangsmødre i 40’erne, mens vi køber ind. Jeg forsøger at snige mig til at tage billeder derinde, men bliver med det samme bedt om at pakke kameraet væk.

I skal dog lige nyde dette (lidt rystede) billede af én af de syv vægge med helseprodukter, vitaminpulver, estrakter af diverse urter og organisk solcreme mm.

Lige til højre for billedet står en ultra tynd, supermodel-agtig pige og måler op, skriver ned og hælder skiftevis fra den ene og anden bøtte op i små poser. Ovre ved grøntsagerne er der 14 forskellige slags tomater, at vælge imellem. Jeg køber dem, der er “100% certificerede organiske”. Jeg aner ikke helt, hvad det vil sige – men de strutter af sundhed og smag – og ryger i kurven sammen med organiske øko-bleer, eucalyptus-muddermaske (som jeg ikke kan anbefale at smøre i ansigtet, når man har fået lidt for meget sol) og et par oste, vi kunne have fået billigere på Era Ora.

Tilbage til Grill-spydende hjemme i vores beach house. Jeg tager hvert et “forarget over priserne” – ord i mig igen. Det er, med konkurrence fra en fabelagtig lille cubansk restaurant på Isla Mujeres, Mexico, det bedste grillmåltid, jeg nogensinde har fået. Ikke fordi nogle af os har brillieret med at tilberede fancy tilbehør, men simpelthen fordi, hver eneste lille molekyle i de råvarer, vi stikker gaflen i, smager fuldstændig himmelsk.

Hvis jeg havde råd, bestilte jeg express på nettet fra den butik hver dag. forever.
Selskabet og omgivelserne gør heller ikke middagen dårligere:-)

Og efter en dag med ingenting andet en strand og hygge hjemme i huset kan vi vist godt sige, at vi har settlet ned og lyttet til trekløveren, der ikke gider flere store oplevelser nu.

Ja, man vinder vel til sidst;-)

4 Responses

 1. Susan Koch

  Hold da op, hvad skal vi dog lave efter I er kommet hjem ? Det har været fantastisk at følger Jer på jeres tur. Er der nogen der har forstået at holde ferie så er det da Jer. Tak for gode historier og smukke billeder til en fantastisk familie som Jeres. Jeg ønsker Jer en god tur hjem og velkommen til et meget bedre vejr …i danmark. Knus og håber at vi ses snart ! knus Susan

  Svar
  • sofiefoldenlund

   Selv tak sweetie – det har været sjovt at skrive om vores vilde tur…og vi er SLET ikke klar til at tage hjem, men glæder os over at sommeren endelig har fundet vej til DK. KNUS

   Svar
 2. Simon Agerlin Lund

  Hvor ser det fedt ud! I kan glæde jer over, at sommeren er kommet til DK. Tror den er klar til at byde jer velkommen hjem 😉

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.