Der er noget eksotisk over at leje cykler i udlandet. Det er en sjov måde at se områder på – og en hel oplevelse i sig selv at prøve cykleltyper i andre lande og blive fortrolig med færdselsreglerne (eller mangel på samme)……

Jeg kan huske i Barcelona for et par år siden, hvor Flora insisterede på, at hun skulle køre tandem med sin far – hvilket var et kønt syn, da cyklen ikke rigtigt kunne indstilles efter højde:-) 🙂

– eller da vi lejede en (ja, hva faaaan kalder man sådan en?) form for en sæbekassecykel i Santa Babara, hvor vi trampede om kap med de andre turister op og ned ad strandpromenaden, da det viste sig at være det eneste sted man måtte cykle i hele byen…I  Annecy er der dog gode cykler at leje – og ikke mindst gode cykelture at tage på. Vi pakker en rygsæk med badetøj, snacks og vand og tager turen vest om søen ad de anlagte cykelstier.

Der er ca. 40 kilometer hele vejen rundt, og det bliver for meget, trods stærke danse-børneben – så vi nøjes med at cykle ca. 6 kilometer den ene vej, bade og så retur. Vi skal jo også være friske til et par vandreture de næste dage. Det fede ved Annecy er, at man kan bade så mange steder – de lækreste steder er ofte dem ‘uden for nummer’, det vil sige der, hvor man bare spotter muligheden og plumper i, i stedet for at opsøge de crowdede officielle strande. Her har vi bare kravlet ned af nogle flade sten ved en lille stenmur og hoppet i.

Det er vi langt fra de eneste der gør – og i det hele taget er livet langs søbredden fyldt af en afslappet stemning, som man føler sig meget hjemme i.

Her 2. aften i Annecy får vi, hos Le Sapaudia, nogle af de bedste pizzaer jeg har smagt meget længe.

Vi må tilbage hertil i morgen. Efter vores vandretur….

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.