Endelig kommer dagen, hvor vi kan kaste West Coast håndtegn og tjekke ind til det der skal blive vores hidtil største rejseeventyr sammen som familie. Her er vi endnu kække….BilledeFem minutter senere får vi at vide at vi har alt for tunge kufferter med. Vi må åbne og lade resten af (den laaange) kø være vidner til alt fra undertøj til piratos og mentale coachingbøger vælte ud af en velpakket kuffert på gode 26 kg. Alt skal omfordeles ellers koster det 2×400 kr. i overvægt.

Det lykkes Christian med sit vanlige, vindervæsen at smide et par bøger under klapvognen og så slippe med et “okay – næste gang husker I at pakke flere, mindre kufferter, ikk?” smil fra den rare check – inn mand.

Så er vi videre til security…her afviser damen os, da vores selvprintede boardingkort ikke vrker. Christian ned og sweet talke sig foran i køen og få nye.

Ind i Tax free med os. Aaaaah…..men hov nu er klokken så meget at vi ikke når at spise på vores stamburgerbar. Vi må i stedet snuppe en hurtig sandwich på Joe (+ juice+at jeg lige skal købe en bog+hæve dollars….sæt nu de ikke kender til Visa i L.A +købe nyt batteri til mit kamera) og derefter LØBE til gate med unger under armen. Rigtig meget tæt på ikke at nå flyet.

MEN vi boarder og stikker mod London. Bye bye Copenhagen. Vi er misundelig på alle jer, der skal til Roskilde….men ikke sådan for alvor:-) SES om en måned!!

2 Responses

 1. Zanne Strandberg

  Er det ikke lidt typisk Jer, at komme afsted på den måde 🙂 Underholdende læsning, men godt at I nåede flyet!

  Svar
  • sofiefoldenlund

   Zanne – det er SÅ typisk os:-) Og så har vi endnu ikke prøvet at rejse lagt væk sammen UDEN at baggagen var forsinket…..den kom heldigvis efter 48 timer…

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.