Jeg har den sejeste svigerinde. Hun er den type, der giver mig lyst til selv at være sej. Så efter vores mænd og Willie dagen før var blevet tæsket igennem nede på stranden af en militaristisk kvindelig fitnessinstruktør og derfter havde monopol på, at havde trænet hårdest, måtte vi nødvendigvis gøre dem kunsten efter.

Vi kan begge to bedst lide træning, hvor der sker noget. Hvor man sveder og bliver beskidt….og hvor der er afveksling, så man i glimt glemmer at det er hårdt.

Sådan en time får vi serveret…lige dér i Playitas sorte sand.

60 minutter, 30 grader, 2 liter vand og en h….. masse kommandoer fra en lettere irriterende og meget maskulin fitness-kvinde, der rigtig godt kan lide at straffe for snyd…

IMG_4886

IMG_4873IMG_4890IMG_4869DSC_0505CSC_0530Jeg vil godt indrømme, at jeg snød undervejs, når serganten kiggede væk.. Alligevel er jeg meget stolt af mig selv, da det hele er vel overstået…..især fordi jeg stadig kan løbe fra min 8 år yngre – og meget sporty- svigerinde i en spurt;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.