Efter en dejlige dejlig uge med familien i vores crib i Rousollin

kysser vi farvel og drejer nordøst på – mod alperne, mod Annecy – og mod den sidste uge på vores roadtrip.

Jeg var i Annecy tilbage i 1997. En dag. Og jeg blev forelsket. Jeg var der sammen med en håndfuld venner, som jeg var på skiguideskole med i Tignes et par timer derfra. Jeg husker at byen var utrolig smuk med kanaler i gaderne og en kæmpe badesø med det klareste vand. Og jeg har drømt om at komme tilbage lige siden. Er jo kørt forbi en del gange til/fra de franske skialper. Men i år skal det være…..sådan rigtigt.

Jeg glæder mig som vanvittig til gensynet og håber virkelig ikke at jeg har pyntet på det i mine erindringer eller oversolgt det til familien. Men i det sekund, vi kører ind i byen efter fem lange timer i bilkø fra Provence er jeg sikker: her er aldeles vidunderligt. Vi har lejet lejligheden i den næstbagerste bygning til højre i billedet, via Airbnb –  ok udsigt og belliggenhed;-)

Vores lejlighed er perfekt. Lille og lidt New Yorker agtig, og så ligger den lige i smørhullet af det hele med en lille smal altan og view til kanalerne og Lac de Annecy i baggrunden.

Vi glæder os helt vildt til at tage hul på en aktiv uge i denne specielle by – men først skal vi finde lidt ostefondue….vi er jo trods alt i de franske alper.

Vi SES i morgen Annecy, sooo glad to finally see you again;-)

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.