Fem timer på langs gør godt, og med maverne fyldt op med kæmpe morgenbuffet er vi klar til sidste stræk. 

  
Vi forsøger os med en smutvej fra Wurtzburg tilbage til motorvejen. GPS’en spiller os dog et pus, og før vi ved af det triller vi rundt i centrum af en gammel sydtysk by… 

Her er egentlig ret fint, hvis det var byvandring og sydtysk historie og arkitektur, der var på ferieagendaen. Men vi vil gerne til Italien og stå på ski, så vi sætter tre forskellige gps’er i spil og finder endelig vej tilbage til A7 mod Breganz i Østrig.

Der er megahygge på bagsædet. Hvornår får man ellers lov til at se film fire timer i træk og spise engelsk vingummi til frokost???????? 

Efter timers kø nærmer vi os de smukke alper. Østrig passeres og denne gang husker vi at købe klistermærke til forruden….det kostede os 1100 kr.at glemme det sidst. Tip givet videre.  

 I Schweiz bliver alt endnu smukkere, og vi når biltoget ved Klosters i højt humør. Lidt ventetid klares med at strække ben i høj sol og 14 graders varme 
Vi har fået talt biltogturen ret meget op, men humøret holder til det. Endnu en halv times bjergkørsel følger og e-n-d-e-l-i-g kan vi køre gennem den obligatoriske tunnel til Livigno og passere grænsen til Italien. 4.land i dag. Tror nok lige vi trænger til en pizza i eftermiddagssolen ????????????????????   

Vi ringer til guiden, for så let er det at være på chartertur, og kl 18 sidder vi glade og trætte i vores lejlighed i casa Maria og glæææææææder os til i morgen.

Vi har hamstret parmaskinke, oste i lange baner og vino i det lokale supermarked og guffer løs mens vi nøje studerer ugeprogrammet fra Nortlander.

Jeg gribes af stemningen og ifører mig guidestemmen fra da jeg var skiguide i 1997/98 her i Livigno. Jeg fyrer op for et par røverhistorier i takt med jeg læser højt fra Nortlanders ugeprogram. For MON ikke jeg har lidt at fortælle fra stribevis af pistevisninger, picnics i terrænet og pubcrawls. Mine medlyttere er ikke helt så opmærksomme, som man kunne ønske sig, når nu man gerne vil imponere lidt. Heldigvis er vores unge guide Alice ret imponeret over, at jeg var guide hernede for 18 år siden. “Wow, så kender du kanske endda Livigno bedre end jeg”. Det tror jeg nok lige.

????

Godnat du smukke udsigt.  Vi ses SÅ meget i morgen 

 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.