DSCF6331Mit nytårsfortsæt for 2013: Jeg vil blive her hele året. Hvis de fik styr på Wii-Fii på hotellet kunne jeg sagtens bakse et lille hjemmekontor op.

Ungerne ser også ud til at kunne få tiden til at gå….

IMG_2211

IMG_2197

DSCF6344

Og Flora har fået en række nye veninder, der til fulde forstår disciplinen “Lad os pynte os”.

IMG_2219

Der ordnes hår, vælges perler og lægges neglelak, alt imens Lille Nørd finder regnorme på iPad’en og jeg får ansigtsmassage…..mmmm hvilken opladning til nytårsaften…DSCF6545
DSCF6560

Middagslur skal der også til, hvis vi igen i aften skal til tre strandfester og se Fire Show….

Imens krydser mændende den lille bro og et stykke udkants-regnskov for at sikre sig champagne til kl. 24, i nabobyen, der består af to gader og otte tattoo-shops.

DSCF6172DSCF6170

Der dresses op endnu engang – jeg tror endda, jeg skal flotte mig med lidt mascara i dag. Og måske en ny farve klip klapper fra kufferten. Why not, det er jo en stor aften!

Flora har været på shopping i White Sand Beach  og forelsket sig i denne hvide kjole, som hendes mor dog var ved at blive for stædig til at købe, da den ikke kunne pruttes længere ned end 180 Bath. (ca. 30 kr.).

IMG_2221

For lige at forblive i modeblog-genren et øjeblik, kan jeg fortælle, at Pelle er iført en Jimmi Hendrix hoodie af ukendt mærke fra ukendt gadehandler til en pris af 25 kr., elastikskyder til 20 kr., et par thaibukser til 30 kr. og en meget dyr stråhat fra Porte Da Gauche til 300 kr. Håret er, inde under hatten, sat med en generøs mængde saltvand. Voila!


Jeg får ikke taget så mage billeder fra festen, men for de nysgerrige kan jeg fortælle at det ligner julefesten til forvekskling, dog tilføjet tombola, skydebod og en julemand med endnu flere gaver. Maden er den samme – men strømmen går ikke (desværre), så der er lagt op til Line-dans og western swing fra de to store højtalere, vi heldigvis sidder langt fra denne gang.

Flora møder svenske Liv, der er  med sin familie på 10 ugers rundrejse (misundelse er en grim ting) i Thailand og Borneo. I de næste timer leger de to piger på den der fuldstændige fascinerende måde, man oplever når sproget er en barriere. De fjoller, mimer og lærer hinanden at tælle og sige mor, far og hej på hinandens sprog. Pelle er selvfølgelig helt fremme i klip klapperne, pigeglad som han er, og starter med at gå direkte hen til Liv og spørge højt og klart “Hej, skal vi danse?”
DSCF6553

DSCF6554Klokken 24 er alle de små  faldet i søvn, og vi andre skåler det nye år ind med cola og champagne i vandkanten –  under stjerner og fyrværkeri – og endda et par nødblus, der sendes til vejrs fra en af strandbarene. Hjemme i Danmark er der stadig seks timer til kalenderen skriver 2013. Til den tid sover vi sødt hernede – men vi har heldigvis fået ønsket alle et godt nytår…..IMG_2224

Kys, knus og tanker fra os!

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.