Det her er et absolut must, hvis man besøger Koh Chang og bare har den mindste hang til adventure, klatring og leg. Tree Top Adventure Park ligger  i Ao Bai Lan. En gruppe halvskøre franskemænd og et par Thai’er fandt i 2007 på at etablere en adventurepark i træ- og palmetoppene på et stykke jungle, hvor aberne kan vinke til – og grine af os mens vi svedende og bandende forserer bane efter bane.

Min veninde, Mette og jeg, er taget af sted med drengene og står nu begge og skal overvinde et par grænser. Vores drenge regner med os, så det er bare frem med smilet og på med klatreselen.

DSCF6236

Efter grundig instruktion i sikkerhed og teknik slippes vi løs på den 1 1/2 time lange forhindringsbane, der tæller kabelbaner, et utal af svævebaner – den længste 150 meter (GYS) – og lodrette rebstiger, der fører en til top mod en storslået udsigt….

DSCF6250

og en ligeså storslået højdeskræk.

DSCF6268

DSCF6237

DSCF6245

Det er VANVITTIG sjovt!!

DSCF6269

DSCF6251

og en smule grænseoverskridende….

DSCF6274

DSCF6275

Vi er dybt koncentrerede. Husker på instruktørens ord “altid sikre to steder”. “Du skal sikre dig det nye sted, før du slipper det gamle”. “Følg instruktionerne”. “Hjælp hinanden”. Vi er lydige, dygtige og ekstremt stolte af os selv, da vi gennemfører sidste forhindring – en fjollet gammel cykel som svævebane-….og lander, hvor vi startede. Dét her er ikke sidste gang.

DSCF6288

Vi snakker om, at onkel Mads derhjemme på Fyn må kunne lave noget lignende i sit nyetablerede friluftsfirma. Jeg skal gerne stå for PR:-)

Hjemme på hotellet igen har vi i mellemtiden  fået besøg af aber på terassen. De er godt i gang med at guffe chips og andet godt glemt. Vi når lige at snappe et par pix, inden hotelpersonalet tropper op og skyder dem med bedøvelsespile. De er vist sådan cirka lige så irriterende for dem, som mus og rotter er for os derhjemme. Dog lidt sødere….trods alt. Og underholdende, ganske vist.

DSCF6299

DSCF6303DSCF6304

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.