Vi har været hjemme og vende på vej fra Bornholm. Kufferterne er tømt, tøjet vasket og fyldt i kufferterne igen. Vi skal nu tilbringe fem dage i Barcelona med de to små. Egentlig har jeg fortrudt en smule…… Vi FIK jo den der sommer på Bornholm. Vi behøver ikke mere, og jeg vil i virkeligheden allerhelst klamre mig fast i klipperne i Sandvig og aldrig forlade det. Barcelona….. 38 grader, trafik, larm, gadegøglere og lommetyve. Pludselig kan jeg ikke helt se pointen – og William er jo herhjemme.

NÅ, men vi strammer os an. William smutter på arbejde og forsikrer os endnu engang om at han har det fint og ikke vil med.

Lørdagen går med at være melankolsk og vaske tøj. Det pisse regner. Vi tjekker DMI. Okay det vil pisse regne de næste fem dag i DK. Humøret ryger i vejret – og solcremen i tasken.

I lufthavnen kører vi den vanlige rutine. Christian sætter mig og børnene af ved terminal 2 mens han kører til Amager Strand mentrostation, parkerer bilen gratis tager de to stop tilbage til lufthavnen. I mellemtiden har jeg læsset børn og kufferter op på en vogn, fundet bagagedrop – og voila….

El Vueling, som vi skal flyve med kan ikke give os sæder sammen. Det skulle vi have betalt ekstra for. Det viser sig at være en dejlig og rolig konsekvens….for Flora og jeg. Vi sidder sammen på flyveturen. Vi læser dameblade og sludrer lidt om efterårets mode. Vi blunder lidt.


Nede på række ti er der helt anderledes.

Pelle har fået snakketøjet på, i en grad som kun en femårig kan klæde sig. Har han ting at sige i tre timer – uden pause. Christian ser ligt træt ud, da vi lander. Det samme gør Pelle faktisk. Det er jo også lidt hårdt at skulle underholde sin gamle farmand i tre stive timer;-)

Udenfor rammer varmen os som en mur……WAAAU dét her er sommer. Vi bliver hentet af en ven til ham, vi har lejet lejligheden af. Han fortæller, at varmen i Spanien denne sommer har været vanvittig. Så er det sgu da derfor der ikke har været nok til os nord på.

Jeg ELSKER at tale spanske igen. Vi småsludre hele vejen til Avenida de Bilbao i Poblenou.

DSC_0532Her skal vi bo. Øverst oppe. Af en smal trappe. Med to store kufferter. Og to trætte børn. Jep.

DSC_0530DSC_0529

Men nuuuuuhr hvor er her hyggeligt….Jeg er vild med Airbnb!

imageVi finder os til rette i en lile, fin tre værelses lejlighed med den skønneste tagterasse. Vi smider kufferter ind og tager turen ned på gaden igen. Kl. nærmer sig midnat – men ungerne har fået ny energi og vi er alle fire monster sultne.

På en lille tapasbar på den lokale rambla lærer opdager Pelle fryden af gode Albondigas (spanske krydrede kødboller) og vi andre propper os med serano, manchego, fritterede ansjoser og fyldte oliven….mmmm. Så lever vi med, at der lugter lidt af kloak ved vores bord…

DSC_0660 På vej hjem runder vi det lokale mercado og køber forsyninger til morgenmanden…. Pelle insistirer på at bære indkøbsposerne for sin mo’ar. Han skal nok blive til nogen godt;-)

image

 

 

About The Author

Related Posts

One Response

  1. Denise

    Dit indlæg bringer mig direkte tilbage til min sidste tur til Barca. Den by har en helt speciel stemning der ikke kan findes andre steder. Mange tak for indlægget! 🙂 Det ser ud til at i har haft en god tur som familie!

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.