Er der noget hele familien kan lide at kigge på, er det Street Art – og gerne ude på gaderne fremfor på et galleri. Vi har haft børnene med på East Side Gallery i Berlin og på rundtur i East London -så det er faktisk ikke svært at få alle tre i tøjet og afsted fra morgenstunden (vi bytter om i dag, så formiddag ude og eftermiddag hjemme). Der skulle ligge er ret fedt område med en Art Walk, Wynwood

Og det skuffer ikke! Vi er stadig jetlagged og ankommer selvfølgelig før morgenmadscaféerne overhovedet åbner, men efter lidt ventetid bliver vi lukke ind i den hyggeligste lille hipster café Panther Coffee med yummi crossianter og virkelig lækker kaffe.

Vi føler os sådan ret low key street agtige som vi hænger ud her i Wynwood, langt fra det posh South Beach. Men så parkerer de her to lige foran vores crossianter….

Well alt er vel en smule to much her i byen. Vi bunder kaffen og juicen og bruger den næste times tid med at gå rundt i kvarteret og blive betagede af det ene master piece efter det andet. Virkelig et must see, hvis man kommer til Miami. Og kan lide street art selvfølgelig.

Ved middagstid bliver det for varmt at gå rundt. “Who you gonna call – Über!!” Åh jeg savner Über i Danmark.

Teknisk set er det jo på tærsklen til at være eftermiddag og dermed hotel (pool, tennis, strand) tid. Meeeeeen vi får lokket flokken til at slå et swing forbi Little Havana, hvor der bliver rullet cigarer og spillet domino i middagssolen.

Indrømmet, tiden løber lidt af med os, så det bliver nærmere sen eftermiddag da vi kommer tilbage til vores hotelliv…

men hvad gør det, når det stadig er 26 grader..

Og til gengæld spiser vi hjemme og spiller kort hele aftenen….. hvert fald til kl 2o, hvor alle jetlaggede falder omkuld igen igen 🙂

I morgen skal vi finde bil til vores Key West tur – yaaai!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.