Jeg kunne være blevet en god cykelrytter. Ikke sådan en benet bjergrytter, men en eksplosiv sprinter. 100 meterløb. Skiløb. Hvorfor ikke cykelløb? Jeg har alligevel nogle lårbasser på størrelse med de professionelle (sådan føles det i hvert fald, når jeg ser mig i spejlet iført kort nederdel:-/).

Jeg har dog altid været mere fascineret af mountainbike end landevejscykling. Mange af mine mandlinge venner har, når de runder +35, synes de skulle udleve Tour de France-drømmen og anskaffet sig racercykler – og der til racercykelbukser. Stramme med skridtpuder.

Intet af det har sådan rigtigt tiltrukket mig. Men når nu Playitas ligefrem er kendt for sine cykelfaciliteter – og jeg er gift med en indkarneret Tour-tosse, så hvorfor ikke prøve.

Igen med min seje svigerinde og hendes kæreste.

Vi låner hver en racer

DSC_0622

DSC_0625

– og begiver os en lille tur ud på Fuerteventuras røde cykelveje…..første dag (ja, virkelig) uden for Playitasresortet. Og vi flyver!!

IMG_4935

Ha! det her er jo ikke at køre på cykel. Hvor kommer motionen ind henne? Èt tråd i pedalen og du er på topen af en bakke. Men fuldstændig vildt fed fornemmelse……..IMG_4945

Vi tramper en tur over til nabobyen – og søger ind gennem de smalle gader, som straks sender mine tanker op til gaderne i de små landsbyer, feltet raser igennem i Tour de France…..

Det er helt igennem skønt at se bare lidt af den lange vulkanø, vi er på ferie på. En lille rundtur langs et par kilometers kyst tilfører en perfekt ferien endnu et par bonuspoints.IMG_4927

Og selvom jeg ikke blev cykelrytter, så tror jeg godt, at jeg kunne drømme om en racercykel derhjemme. Når altså jeg bliver + 35:-)IMG_4933

IMG_4926IMG_4930

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.