Tro ikke på alt hvad du læser på Tripadvisor:-) No shit….og så alligevel. Vi har læst mange anmeldelser, set tonsvis af billeder og beskrivelser af Jolies Jungle – et mindre boutique hotel i junglen mellem Playa og Holbox. Alle roser stedet til skyerne og forventningerne er derfor i top,da vi vinker farvel til lejligheden i Jomfru Anegade og boarder minivan’en læsset med baggage.

Vi er lidt forvirrede, da vi ankommer – stedet virker forladt og forsømt. Vi bliver mødt af en franskmand, der virker lettere opgivende og undskyldende. Han fortæller, at fire af hans medarbejdere ikke er mødt op i dag, men at han kone kommer senere. Selv er han kun kok, men gør hvad han kan for at vi skal føle os velkomne.

Her er ikke rigtigt nogle mennesker. På den ene side en fredfyldt kontrast til Playa, men vi undrer os over, hvor de andre gæster er. Eftermiddagen, mens vi venter på at hytterne er klar, bruger vi på spil, lektielæsning og en gåtur på junglestierne, hvor de fascinerende skærermyre bliver det mest underholdende.

[wpvideo oaAqM8pv]  
  

Børnene hygger sig, det er jo sådan noget de kan;-) vi andre hygger os med forbehold. Jeg kan sagtens nyde junglens ro, lyde og kryb….hvis man lige ser bort fra ham her der nedstirrer mig konstant.


Sådan en fyr vil jeg mene hører mere hjemme i en cykelkurv på Vesterbro end i junglen i Mexico.

Selvom jeg sagtens kan nyde stedet sidder der da en lille skuffelse i maven. De her to jungledage var nærmest turens højdepunkt i mine forventninger.

Vi forsøger at spørge lidt til nogle trekkingture i junglen, men det er desværre ikke muligt. Jeg spørger til Maya damp SPA’et (billedet herunder), men det er der ikke personale til at arrangere. Vi tjekker cyklerne ud, men børnecyklerne mangler kæder….

Vi blander os en gin tonic og smider de glade børn i poolen med Cinotevand i stedet.  

  
Det var egentlig meningen at vi skulle være herude i to dage, men da vi allerede har gået de to ture der er og ikke sådan er faldet helt i svimer over Joliesjungle ændrer vi lidt på planerne og beslutter af tage videre til Holbox allerede i morgen tidlig. Med den beslutning truffet letter stemningen instant. Vi får de fine hytter og noget af feriens bedste mad. Vores franske ven forkæler os og hans kone er lige til at kramme, så sød er hun. 

  
  
Godnat fra myggenettet ????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published.