Jeg ELSKER få ting mere end at stå på ski. Sådan har det været siden jeg som niårig fik min debut i Åre sammen med min moster og onkel. Og som alle andre skitossede forældre er det mit store ønske at glæden går videre til mine børn. William er klaret ✅. Han er hooked og løber (på en god dag) fra sin mor. Ikke at det gælder om at løbe hurtigst. Bevares ????????.

Og nu skal der for alvor investeres i at få de små til at lære bjergenes verden og elske det. Og det ER en investering. De første mange gange man er afsted med små børn, må man indstille sig på at det maks bliver til et par times tonsløb om dagen mens de er på skiskole. For skiskole er et must. Det mener Pelle nu ikke. Vi var så tankeløse og strenge ???? at introducere ham for svensktalende skiskole i Årebjørnen for to år siden. Det gik ikke så godt. Det gik faktisk slet ikke. Og lige siden har han forsvoret at skiskole er noget, han har tænkt sig at gå i. Nogensinde.

Vi har været ret fortvivlede, men fik ham overtalt, hvis vi LOVEDE at det var en dansk skiskole. Så stik imod, hvordan vi plejer at rejse skal vi nu afsted på en slags charterskitur. Med Nortlander. Velkomstbrev, ugeprogram, forudbestilte liftkort og det hele. Og vigtigst af alt. Dansk skiskole. Med friske, unge danske skilærere. Pelle håber, at det er piger (selvfølgelig).

AFREJSE: stresssss som altid. Hjem fra absurd travl dag på job, pakke bil, lave snack-til-bilen poser, rydde bare lidt op så min kusine der skal passe hus og kat kan skimte gulvet, og få sat autoreply på mailen (det når jeg ikke). Kl 15.08 sidder vi i bilen med kurs mod Rødby. Kun 25 min for sent. YES!!!!! 

Vi har booket færge kl 17.15 og når lige på et hængende hår. Intet nyt under solen her. Eller faktisk når vi ikke færgen. Årsagen er ???? #pinlig. Well da vi jo er bange for ikke at nå færgen, snyder vi. Sammen med tre andre biler skifter vi bane, da det ser ud til bilen foran i vores bane er gået i stå. Vi bliver alle tre Buster af en rimelig uimponeret Scandlinesgut, der helt tørt konstaterer: “ja, så er der kun bakgear”. Vi kommer ikke med færgen og må flove vente 30 min på den næste.

Den afklapsning skal skyldes ned med flødekartofler og steg, så vi bestiller det store ta’ selv bord. Med det hele.


Næsten tom for diesel ruller vores nye Reneault Espace fra borde i Puttgarden, og vi holder vejret på forsædet indtil et Aral skilt dukker op langs autobahn.

Læsset med kaffe og diesel, puder, iPatter og slik æder vi os igennem de 700 km autobahn inden vi falder trætte om på Post Hotel i Wurtzburg ????????????????????

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.