gæt to (nej okay tre) beviser på det her billede:

 Svar: Bevis 1) ja, jeg kører selvfølgelig med hjelm. Bevis 2) nej, jeg fik ikke smurt solcreme i ansigtet i går….før det var for sent. Bevis 3) (njaaah….der er nok kommet et par rynker her hen imod de 40)

AV for helvede det gør det nas at være så dum at glemme solcremen i fire timers højfjällssol. Med over 30 skiferier i baggagen mindes jeg ikke at have gjort noget så dumt før. Hvad sker der, når man tager på ferie uden de små børn som man er 100% tunet ind på at tage sig af ? Så mister man fornuften åbenbart. Well, et held at der ikke er sol i dag, så vi kan restituere.

Iført faktor 50 – just in case- begiver vi os ud i sneen. En sigtbarhed på 0 m og med ømme muskler formår vi dog alligevel at have endnu en god skidag…

Her på toppen af den sorte piste 10, der i går var fænomenal og i dag er gemt i én stor snesky med en meter nysne på, som ligger i bunker – man skal mærke sig frem til????  I det hele taget er det dagen, hvor Christian hverken kan se eller høre. I går fandt han nemlig endelig en skihjelm, han kan passe – så den kører han med. Udfordringen er dog, at han hører meget dårligt med hjelmen på og dermed taler han også meeeget højt hele dagen.????????????????

Vi bruger dagen på at øve at kante skiene. Der knokles hårdt på, og gode lange kakaopauser forsøder det hele 

  

av…  

Sidst på eftermiddagen stopper det med at sne og det er muligt at snuppe en after ski drink til høj musik

 Inden der dømmes siesta på værelset. #viladeroptilpizza 

Det bliver til Meximad på Bobos

Leave a Reply

Your email address will not be published.