“Jeg vil ikke på skiskole!!”. Hvorfor SKAL jeg egentlig på skiskole”. Sådan lyder det fra mindstemanden under frokost ca. en halv time  før det hele starter. Vi har løbet et par småture på babybakken, hvor jeg på mest tålmodige vis har kørt baglæns, holdt Pelles skisnuder sammen og talt med meget opmuntrende ord. Og for Pelle er alt godt der. Han behøver ikke mere end babybakken og sin mor. Men hans mor har større ambitioner. 

Med en blanding af pædagogisk snilde og et par ” nu stopper du lige og finder seje Pelle frem” starter han på skiskole sammen med 12 andre nybegyndere. Han snøfter kun ganske lidt og spørger mig inden aflevering: “lærer vi at bremse før vi skal op på bakken?”. Det forsikrer jeg ham om og overdrager ham til to unge, søde danske piger, Caroline og Lærke. Han smiler og vinker. Flora starter på holdet for let øvede og er afsted med stort smil fra start????

Det er sgu lidt ambivalent med sådan en skiskole. Jeg forstår ham jo godt. Fremmede børn, fremmede voksne, ukendt pensum >< køre trygt sammen med mor og far. Og det er kun fordi jeg VED han kommer til at elske det og lære 10 x så meget end hvis jeg skulle lære ham det, at jeg er så overbevist. Med et lille stik i hjertet fortæller jeg mig selv, at det er i sådanne situationer man skal stole på, at man ved bedst.  

  Willie, Chr. Og jeg har halvanden time for os selv og den får fuld smæk mod Carosello 3000 liften mod toppen. Sol, skønt skiløb og ikke mange ord og pauser ????????????⛷ 

Nede igen. Begge børn er efter to timer helt høje på begejstring over skiskolen. Pelle har lært at bremse og er kommet på det gode af de to nybegynderhold, og han er ikke til at stoppe. Flora har allerede lært en masse nyt og snakker meget om en svensk dreng der ” hetter Ove”.

  
Succesfuld første dag over hele linjen   

Og vi får kun Flora og Pelle med hjem fra pisten ved at lokke med karbad og film. Det har været en fabelagtig første dag. Over al forventning. Optuuuuuur! Og sneboldskamp

 Siesta med skumbad, ostepops og drinks… 

På gensyn i morgen Livigno ????

 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.