SÅ er vi  sgu landet i Playa!???????????? Søvn og kaffe kan gøre underværker, og vi “kører med klatten” som er blevet Pelles nye yndlingsudtryk.En ny dag, en god dag, et view over Playa fra vores tagterasse.  

Ungerne er i topform og vi følger trop. Bydelen  her ved Calle 10 mellem quinta avenue, som er den lange gågade og havet tager  sig noget roligere ud nu end i nat.

Vi deler bade- og undertøj ud til familien Cappeln, finder en sprittet Tropical faktor 50 og hopper i poolen. Mere kaffe og så er der ikke meget at klage over…  

Borset altså fra, at Delta Airlines er lige så svære at få fat i som en 3X35 i København nytårsaften. Stadig ikke skyggen af vores baggage- men den kommer “probably” i dag er vi blevet forsikret. Christian og Christian (herefter Super Christian og Christian efter forslag fra Pelle) forsætter tålmodigt jagten på vores seks kufferter når der lige er lidt huller i tidsplanen – der består af chevice på Senzei Beach club og daseri på tagterassen over vores lejlighed i Blue Perl


Vi kigger lidt på byen som stadig er charmerende, men hektisk -en del mere busy end vi mindes…

  Vi slår et smut forbi vores gamle yndlingstted El fusion, hvor vi boede for fem år siden  

 Billedet herover er fra sidst, nu ligner El Fusion og stranden her en skygge af sig selv. Alle værelserne er revet ned og det meste af stranden er spist af havet. Ærgerligt syn.

Vi slentre op ad 10 Calle mod det gigantiske Wallmart. Sidst vi var her stod den mest på babymos til Pelle….


Nu går vi direkte til væggen med tequila… 

Resten af dagen daser vi og læser lidt op på mexi-lektien.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.