Nogle gange skal man skæve lidt mere til bekvemmelighed end pris. Nuvel vi er komme til Mexico for 4500 pr pers. retur – meeeen tre stræk blev lige i overkanten.

Som altid klarer de små det fantastisk. Halvanden time til Amsterdam, 10 timer til Atlanta,

  hvor vi bliver tanket op med smoothies

 og slutteligt  2 1/2 time til Cancun..hvor 6 ud af vores 7 kufferter (vi er to familier bare rolig ) ikke ankommer sammen med os. Alt er i den forstand som det plejer……vi har kun én eneste gang prøvet at få al vores baggage til tiden på oversøiske ture. Men shit hvor man ikke gider argumentere med mexicansk lufthavnspersonale, stå i lang kø ( vi er ikke just de eneste uden baggage) og udfylde en stak dokumenter efter vi har rejst 17 timer og været oppe i 24 ????.

Heldigvis redder ungerne stemningen ved at slå ventetiden ihjel med et slag Uno ved siden af det gabende tomme baggagebånd.


Well se det fra den positive side….vi er kommet sikkert frem, på trods af mistanke om beskadiget motor på Delta Airlines flyet efter det var ude i snestorm i Detroit. OG vi har én kuffert som vi nu vil forsøge at dele indholdet af os 8 imellem: nogen får svømmefødder, andre løbetøj, ungerne deles om lidt skjorter og undertøj. Christian er den heldige og kan glad pakke stort set alt sit tøj ud. Dog har han valgt at pakke alle sine underbukser i en anden kuffert.

Vi forsøger at holde humøret højt. Hell yaeah, vi er i Mexico!! Her er dæææjlig varmt og vores chauffør Juan venter tålmodigt udenfor lufthavnen med skiltet “Mr. Lund”

En lille time senerne når vi det absolutte Down Town i Playa del Carmen, og det skal vise sig at vi har fået booket en lejlighed i et område, der bedst kan beskrives som en blanding af Jomfru Anegade og Reberbahn i Hamborg ????.

Her havde været helt fantastisk hvis man var 21……

Blue Perl Apartamento ligger lige midt i clubgaden, og vi falder trætte i søvn til hard core beats af Ketchup Song. Efter at have skålet i Dos XX og fremragende kransekage på terassen!

Bienvenido a Mexico!

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.