Hvis du blot havde én dag tilbage – hvad ville jeg så bruge den til? Sådan spør’ Nik og Jay hinanden på filosofisk vis i 00’ernes hephop-hop tekster. Vi har ikke meget mer’ tilbage her på den yderste Key – så nu skal vi lige speed’e op for at nå, det vi kom for. Nemlig lobsterrolls, chill og dykning. Vi har chillet en del, snorklet i går – og spist masser af krabbe og hummer. Men ikke i ruller, ikke dykket med flaske og ikke haft en stranddag.

Vi splitter op og lader de to store drenge tage på eftermiddaghs-dykkertur, mens vi beslutter at finde en lille hyggelig starnd i byen og også kigge lidt på hovedgadens butikker……det gider Willie og Christian nemlig aldrig, så det skal udnyttes mens de ligger langt under vandet med flasker på ryggen.

Men først de længe ventede: LOBSTER ROLLs

YUMMI – hvor de er undervurderede!!!! Smager himmelsk – selv i glohed middagssol.

Pelle snupper Moulles-frites i stedet. Han synes det lyder for mærkeligt med hummer i et hotdogbrød eller pandekage…fair’nok;-)

Vi sender de store af sted til havs og lister os ned på en privat strand, der hører til et af de fine hoteller i byen. Ungerne synes det er lidt pinligt, hvis personalet nu opdager at vi ikke bor der, men jeg får dem overbevist om, at så længe vi sætter os i strandrestauraten og bestiller noget at drikke eller spise, så må vi hjertens gerne benytte deres fine lille strand – sammen med alle de andre med ens stribede badehåndklæder. Jeg ved ikke helt om det er rigtigt, så jeg bestller lidt rigeligt af både frugtsalat, kage, is og juices for at retfærdiggøre at vi har sneget os ind  – selvom vi alle tre er stop mætte.

Og så nyder vi ellers godt af herlighederne i beach club’en over et spil røvhul og med hjemmebragte håndklæder…

Da vi ikke har mere mad og drikke tilbage ved bordet mærker vi en stemning i retning af, at vi nok alligevel ikke er super velkomne længere…

Vi lister af igen og opdager at der lige bag et plankeværk er en helt okay lille offentlig strand, hvor alle er velkomne og der er sing a long livemusik i den sene eftermiddagssol. DET fungerer!

Vi når ikke at shoppe så meget som planlagt denen eftermiddag, da tiden går i stå i denne slikbutik på vej ned til havnen….

Slaraffenland og indkøb af gave til fætre og kusiner derhjemme. Og så må vi ned og hente vores store drenge ved havnen…hvor der er ægte ‘Bloodline’ stemning….på den gode måde;-)

Over and out Key West!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.