To sæsoner Bloodline på Netflix har haft sin indvirkning på os. Vi MÅ bare til The Keys, USA’s synligste tange, der går over 100 Miles ud i vandet og forbinder en masse småøer med mere end 42 broer via den berømte Overseas Highway. Vi har booket et lille Guesthouse, Hospitality Inns tæt på hovedgaden, Duval Street på den yderste ø, Key West. Og vi har afsat en hel dag til at tilbagelægge de ca 150 kilometer fra Miami til Key West. Vi vil have tid til stop undervejs.

Det første stop skal være hos “Robert is here” , et sted, vi har fået anbefalet af min fætter. Det er egentlig bare en frugt- og grøntfarm langs vejen i Homestead. Og så alligevel ikke.

Robert is here viser sig at være et legendarisk sted. Historen bag er, at det hele startede med, at en familie dyrkede frugter som de ville sælge til forbipasserende på vejen. De satte deres dreng Robert ud ved vejsiden med en lille bod. Ingen stoppede. Næste dag stillede de ham derud igen, men denne gang med et skilt, hvor der stod “Robert is here”. Folk begyndte at stoppe op hos Robert. Og snart bredte historien sig om den lille dreng Robert, der solgte de mest fantastiske frugter og grøntsager. Boden voksede til en butik, café og egentlig business med ansatte og eksport.

For en som mig, der lever af at få virksomheder og brands til at fortælle historien omkring dem selv og deres produkter er Robert is here en skønt bevis på, at man ikke kun køber produkter – man køber hele fortællingen omkring.

Og så er Robert is Here hverken tom snak eller eller pure storytelling, det er  AMAZING smag!!! og det kan jeg i særlig grad godt lide.

Smoothies skulle være deres specialitet, så vi bestiller fem plus et par sandwich til deling. Og en kokosnød lavet om til en skildpadde. Den skal vi have med hjem til mormor. Hun elsker skildpadder og frøer, og har ca 75 forskellige varianter i sin have på Bornholm. Så det er nærmest blevet en tradition at vi har skildpadder eller frøer med hjem til hende fra vores rejser.

Jeg bestiller blot en avokado at spise, da jeg ikke er særlig sulten…..men en sliced avokado med lime og salt hos Robert is Here er gigantisk. Og er den bedste af sin slags jeg nogensinde har smagt. Jeg kunne komme tilbage til Miami udelukkende for at spise de her avokados!

Mætte og en oplevelse rigere får turen mod Sydvest. Vi krydser Key på Key og det er virkelig som taget ud af Bloodline, både fascinerende smukt, specielt og lidt creapy.

Vi havde egentlig forestillet os at vi skulle gøre stop ved en af de mange små autentiske Lobster Roll steder, men vi er så fyldt op af Robert is here mad, at vi på ingen måde vil kunne klemme selv den mindste lobster roll ned.

I stedet gør vi holdt ved en lille Sea Life garden, Theater of the sea på Islamorada og bruger de næste par timer på at klappe ad delfiner der danser, søløver der giver hånd og papegøjer, der lader sig fotografere. Jovel det er måse nok lidt til den turistede side, men det er heldigvis et sted, der virker super obs på dyrevelfærd – det glæder mig, da jeg altid har det en anelse stramt med alle former for zoo’s og dyreoptrædner i andre lande. Og så er her roligt og næsten ingen mennesker….

Vi er halvvejs til endemålet, Key West – og tager blot et enkelt stop mere for at bade på Sombrero Beach, Marathon Key.

Og SÅ “Wellcome to Key West” møder os, og med Joe’s Stoned Crab på vores højre side tegner denne sydligste by i USA akkurat lige så fed sm vi forestillede os…

Vi ankommer til den hektiske, men stadig lille og charmerende Duval Street og finder vores skønne lille Guesthouse. Det er perfekt! Alt det vores store Seacoast Suites ikke var: personligt, charmerende og med central beliggenhed….Og så er det jo Valentines Day lige om lidt, så ude foran Guesthousets reception er der pyntet op med hjerter all over. DET ska foreviges!

Det tegner godt det her!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.