Her er j så skønt. Vores crib er nice

Vores små pools er nice

De stille morgemads/badetimer er nice….

Og folk er super nice!

Især vores lille medbragte søn, der under morgenmaden pludselig hiver et sammenfoldet brev frem og giver s med ordene “Her er mit Valentines brev til jer, mor og far”. Mit hjerte smelter langsomt mens han folder det ud og viser os det. Det må være det sødeste brev jeg nogensiden har fået…

Den lille charmør har taget det med hele vejen fra Danmark, hvor han har skrevet det til os i skolen g derefter gemt det i sin kasket. Armen altså…..han bliver nogens allerbedste kæreste ever!!!!

Ærligt – der er ikke super meget at lave herude på Jeg West. Vi har fem dage, så vi stiler efter en snorkeltur, en dykkertur og så ellers cruise rundt på øen i de små golfbiler man kan leje overalt – og spise og hygge os igennem dagene.

I dag skal vi prøve The Stoned Crab, som vi passerede på vejen. Det må være oplagt til en Valentinesfrokost.

Der er lidt ventetid på at få et brd til fem, så vi tuller lidt rund på Den Stenede krabbe, hvor dovne Nurse Sharks i det lave mangrovevamnd sender tankerne tilbage til Mexico 2016, hvor vi fangede sådan en haj på en fisketur med en plastikflaske og en line sammen med Captain Loco. I dag skal vi hverken fange eller spise hajer, men forhåbentlig en god lobster og fede krabber.

Omme bag The Stoned Crab ligger et lille fint guesthouse idyllisk, og vi bruger et par minutter i hængekøjerne på at samle endnu mere appetit.

Så’ der bord!

Og de næste par timer flyder der overflod af det lækreste seafood vores vej. Helt klart en anbefaling mere værd!

Tilbage i hytten er der ikke andet at gøre end at tage yderligere et par timer på langs i køjerne;-)

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.