Go’ morgen, Bukit Lawang!

I dag skal vi ingenting. I morgen drager vi atter tilbage til civilisation – en aften i Medan og så retur til sidste stop – nemlig tre dage i millionbyen Kuala Lumpur i Malaysia. Så det her bliver sidste dag i naturen – med flodbadning, dyr og insekter. Med jungles tusindvis af lyde, dufte og nuancer.

Vi giver os selv lov til bare at starte dagen heeeelt langsomt.. og selvfølgeig dokumentere, hvor natur-afslappede og i sync med vores omgivelser, vi er:-)

Vi mærker tydeligt at vi er her uden for sæson. Det er regntid, så faktisk ville Profil Rejser ikke entydig anbefale at rejse hertil på denne årstid. Hvilket jeg ikke forstår en dyt af, når jeg taler med de lokale hernede. Jovel så regner det – kraftigt. Men der er maks en-to timer dagligt, og til gengæld er her frodigt og fuld knald på floden.

Men altså her er stort set mennesketomt. Vi beslutter at gå en tur langs flodbredden for at se, hvad der gemmer sig… og det bliver en virkelig fed tur – men weired på en måde fordi vi nærmest er de eneste, Men selvom der er fuldstændigt ryddet for andre turister, så er der åbent i hver en lille biks, butik og café.

Broerne skal man lige tage sig sammen for at træde ud på hver eneste gang…

Christian har været i Bukit Lawang tilbage i 1990’erne på den klassiske rundrejse efter gymnasiet. Han var her med sin ekskæreste, så jeg gider ikke høre suuuper meget om turen:-) Men i dag er han meget optaget af at finde en eller andet backpackerhotel, han kan huske de var på…. og selvom alt ser en del anderledes ud her + 20 år senere, så mener han alligevel at vi finder frem til stedet “Jungle Inn”, som anno 2019 i hvert fald ikke er et typisk low budget backpackersted, som jeg husker den slags tog sig ud – men til gengæld byder på dejlig gæsfrihed, godt wi fii og endnu bedre frokost.

  • OG en skide irriterende kat.

PÅ vej hjem bliver der igen tid til en dukkert i floden ved en hyggeligt lille boutiquehotel, hvor kaffen er bedre end alt hvad vi indtil nu har kunne opdrive…fantastisk lille stop.

OG god anledning til lige at give en nummer med Bukit Lawang-sangen på slap line:-)

HJemme igen hænger vi ud sammen med en overflod af god mad og skønne oplevelser på turens sidste aften.

Buy buy Bukit Lawing – one love!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.