Vi lod VM afgøre om skulle overnatte i Tyskland eller Frankrig de første par nætter. Det hold, der kom i finalen ville blive værtsland for vores lille familie, så vi kunne opleve ægte VM stemning. Det blev som bekendt Frankrig, hvilket jeg er glad for.

Ikke fordi jeg går særlig meget op i fodbold, men fordi jeg bare hellere vil sidde med bourgogne og baguette end bier og bockwurst på de første feriedage. Det betyder dog at vi har et forholdsvist langt første stræk hele vejen af A7 og så lidt mod vest.

Klokken 9 om morgenen rammer vi smukke, solfyldte Besancon i det østlige Frankrig. Pist væk er det grå regnvejr og vi finder en juice og crossiant på et lille morgensmadssted, hvor ejeren godt kan lide vores børn, men ikke gider lave pandekager til dem før klokken 12.

Vi bruger dagen på sejltur langs byvoldene med de imponerende sluser til den gamle bydel og suger den første franske stemning til os…..aaaaah det skal blive gode tre uger i dette lækre land.

Nogle af tunnellerne er i grunden en smule scary, sådan lidt ligesom da man var i baljerne som lille i Tivoli..,

…..mens resten af turen er virkelig virkelig “harmløs” og meget varm (ikke et eneste brok herfra, den danske vejrudsigt taget i betragtning).

Leave a Reply

Your email address will not be published.