Turkist carrebian sea vs. uspoleret backpackerstemning?

Velkendt succes vs. ukendt ?

Valget var svært da vi i sin tid skulle planlægge rejsens sidste dage. Vi endte med at vælge det nye, vælge Holbox.

Men jeg vil til hver en tid også anbefale at lægge vejen forbi Isla Mujeres og Villa Kiin på Playa Norte. Og det stikker en lille smule i hjertet, at vi ikke når dette paradis. Her et par pix af, hvad vi fravælger, men helt sikkert vender tilbage og stornød for fem år siden..  

[wpvideo sgsfsQ5b] Men Holbox har vi både læst og hørt en masse godt om. Ikke caribisk vand, da det ligger nordvest på og derfor i den Mexicanske Golf. Men der skulle være utrolig smukt, ikke ret turister og med et spektakulært fugleliv.

Vi glæææææder os! Hapser en dejlig morgenmad i junglen og stiller op med det bedste Tequilasmil, vi har lært (Noah morgenfrisk klarer sig uden tvivl bedste i den diciplin) .

 Triller så af sted med volumen ekstremt højt Mexicansk hip hop i vores taxa. Turen tager godt to timer hvor vi passerer små landsbyer – fattigt og lidt forsømt, men med folk der smiler❤️


  
 Vi når den lille havneby Chiquila ét minut før båden sejler og giver high five for punktligheden…..lige indtil det går op for Flora,med det ene ben om bord på færgen, at hun har glemt sin mobil tlf (med Christopher cover OMG)  i taxaen. SuperChristian tager en elegant spurt tilbage ad landgangsbroen mod taxaen. Vi andre holder vejret og trækker tiden med alm. billetfumleri, da det er ret tydeligt de ikke uden videre har tænkt sig at vente.

Taxaen er selvfølgelig kørt, Flora bryder sammen, men alle når færgen. Om bord bliver der først skældt lidt ud, dernæst trøstet, så givet løfter om, at Flora må overtage fars tlf da han får en ny snart…..hvorefter der er smil at spore ved udsigt til nyere iphonemodel.

Det hele ender dog med, at SuperChristian får fat i en, der får fat i en anden, der får fat i taxichaufføren der finder tlf., som vi kan afhente på vej hjem. Nu er det svært helt at finde en grimasse, når man er Flora.

Vi er i land! Det regner. Det der sand i gaderne som guidebøgerne skriver om er blevet til mudder blandet med store vandhuller. Adventure!

Der er ingen biler på Holbox, så vi prajer to taxagolfvogne og bumper af sted – fed tur! Elsker allerede Holbox trods lortevejret  

Vi har booket én nat på et meget fornemt hotel, da vores Villas Delfines først har plads fra i morgen og det jo blev i 11. time vi besluttede af forlade Joliesjungle før tid.

2500 pr.nat pr.familie….AV.

Well så skal det altså også nydes. Vi får grønne armbånd på, der viser, at vi hører til Paraiso del mar, og straks strejfer tanken os om det mon er all inclusive? Det ville forklare prisen bedre. Jeg går i baren for at finde ud det. Den venlige bartender kan fortælle mig at det kun er dem med hvide armbånd der har all inclusive. Det kan vi så vælge at tilkøbe for 45 USD. Det vælger vi dog ikke.

Efter et par timer på resortet, hvor Star Tour har guidemapper liggende i receptionen, finder vi vej til den lille og fantastisk hyggelige by kun ti minutters gang langs stranden. Det er i mellemtiden klaret op…..her er fortryllende


  
  
  
  

Aftensmaden bliver en burger med Blue cheese og rejer hos en spinkel surfer-dude, der sikkert bare skulle have backpacket igennem Mexico engang, men aldrig kom videre. Maden er ikke fantastisk men lavet med kærlighed.


Og man må gerne bygge med LEGO ved bordet. ????

  vi skåler for dagen og for en god vejrudsigt fra i morgen ☀️☀️☀️

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.