Man vågner (tidligt!) og er fuldstændig rundtosset og forvirret. Hvor f… er jeg? Har jeg sovet over mig? Ungerne skal op. Vi har travlt.

Og så – et sekund efter bliver man rolig, falder tilbage på puden. Skubber gardinet til side med tærene og konstaterer, at man er godt 9000 km hjemmefra – og at det eneste man skal nå i dag, er en frokost kl. 13.

En lille morgenløbetur langs Leblon strand kan man vel nok også klare…..folk er jo fitness-gale her i byen, så vi må hellere stramme lidt op.

Strandpromenaden minder om Santa Babara – det samme gør folk. Der er et leben af løbere i alle aldre, størrelser, farver og tempi. I luntetempo formår jeg at nyde både varmen og udsigten. Der er noget ret eksotisk ved løbeture på fjerne rejsemål:-)

IMG_4269IMG_4263

Anden dag i Rio tager stille form. Kaffe kan vi drikke længe – samtidig med at Lonely Planet bladres igennem for weekendmarkeder. Valget står mellem et fotomarked og et hippiemarked.  Hippierne vinder – og hyggeligt er det. Selv i støvregn.

Jeg finder en gul lædertaske, der simpelthen “lige er mig” som de søde kolleger siger. Prutter lidt (ikke ret meget, for jeg vil have den) – og den er min. Kaffe x tre og så hjem til formiddagssiesta inden vi skal møde hele Marias familie til bryllupsfrokost, hvor den formelle del af bryllupsfejringen skal finde sted.

IMG_4191

Eftermiddagen tilbringes i en 300 kvm stor lejlighed – en blok fra stranden, hvor kokke og tjenere forkæler os og de 45 andre bryllupsgæster med mad og meget stærke caipirinhas – akkompagneret af en lind strøm af søde taler til brudeparret.

Jeg elsker elsker elsker at være en del af så speciel en begivenhed i en hel anden kultur, hvor brasilianske og danske familier skal mødes og forenes. Som der blev sagt i en af talerne: “Jeres kærlighed gør verden mindre”. Efter disse ord var det enten at tude eller skynde sig at finde baren.

Lunchen blev til aften – og hele dagen vil være et skønt minde for mig i mange år.

IMG_4194IMG_4192IMG_4150

Dag to – over and out.

Leave a Reply

Your email address will not be published.