Jetlag! Vi vågner alle fire lidt over kl. 11 – helt forsovne og fortumlede…kunne uden problemer tage en lur mere, men fornemmer solen gennem de tynde gardiner og mærker maverne rumle. Gad vide, om vi overhovedet kan få morgenmad stadig. Men vi minder hinanden om, at alt jo lader sig gøre på Royce og lister dermed ud mod de fire morgenmadsborde. Der er helt tomt, men straks kommer de søde værter hen og disker op med brød, omelet, juice og youghurt – og selvfølgelig kaffe i thekande. Pelle har fundet sit kræsne Jeg frem på ferien og nægter konsekvent at spise andet en ristet toast- og naanbrød….og så chokoladekiks. Well det skal ikke skille os ad, hvis bare vi kan få stoppet det der pludselige “Bvardr æg” “Bvardr rejer”, “Bvard kylling”, “Bvardr Papaya”, “Bvardr dit dut og dat” med tilhørende kraftig grimasse, så er vi tilfredse.

Flora er blevet så fornuftig. Og overbærende overfor sin lillebror. Tålmodigt smør hun hans toatbrød med mamelade og alle er glade. Lige bortset fra Pelle….for nu er der FOR meget mamelade på og toatbrødet er blevet blødt! (vi tæller 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10). Tid til UNO, strand og nytår.

DSC_0291

Mutti kommer i bølgerne, Ungerne får King Size stjernekastere af Gino, og vi får fint besøg af Stig og hans smukke kæreste Anne.

DSC_0279DSC_0298Hummeren er uovertruffen, hvidvinen, der sælges under bordet, da restauranten ikke har alkoholbevilling, er kold, selskabet skønt, og nytårsaften bliver lige så eksotisk og hyggelig som ventet…altså bortset savnet til vores store dreng hjemme på Vesterbro.

DSC_0304DSC_0341DSC_0313DSC_0314DSC_0335

DSC_0342KOM BARE AN 2015! 🙂

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.