Vi har kun tre dage i den her by inden vi skal flyve til Indonesien og Sumatra. Så der skal nydes, hvilket virker nemt her. PÅ relativt få kvadratkilometer er det muligt at slentre gennem alt fra Little india over chinatown til gader proppet med hipt streetart og fornemt line up af charmerende kaffebarer. Jeg tror nærmest at alt det vi elsker allermest er samlet lige her.

Vi har fået anbefalet et lille vegansk sushisted her i Georgetown. Jeg er skeptisk. I det hele taget appellerer det veganske ikke 100% til mig – og da slet ikke sushiwise. For hvad f…. er sushi uden fisk? Men det skal da prøves. Og det bliver så – uden sammenligning- det bedste sushi, jeg nogensinde i mit liv har smagt!

Restauranten er så nem at overse.

Det er den her dør, som jeg tager billede af dagen efter, hvor vi vil tilbage – men forgæves. Closed!

Jeg husker ikke hvad stedet hedder, men det er Sushi LOVE fra første bid i det meget spartanske lille lokale, hvor man sidder på gulvet

og tegner på væggene

All you need is love – og vi drømmer om at åbne lige præcis dét her sted i Kbh. Skal bare liiiiige finde ud af hvad det hedder. Har taget deres visitkort, som ligger et sted på bunden af en rygsæk.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.