Vi vågner i vores smukke værelse med havudsigt og fine gulve 

  
Guffer os igennem den endeløse morgenbuffet


Og nyder en dag ved poolen på det smukke Villas Paraiso del mar….


  

Der er svømmetræning på programmet for Pelles vedkommende, og i det hele taget forsøger vi at få læst, regnet og øvet engelsk med børnene for at kompensere for at de ikke er hjemme på skolebænken.

Efter en dansedag er der sceneskift. Vi hanker op i vores kufferter ( vi har flere gange i løbet af turen besluttet, at fra nu af overgår vi til backpacker-rygsække, vores børn er store nok til det og det giver lidt mere coolness) og ruller dem gennem sandstien de 300 meter til det hyggelige – og øens første – hotel, Villas Delfines.


Her er simple, men fine bungalows på pæle

DSC_0186, beskeden lille reception og en smuk smuk strand for endenHer er sporty Spice ude på en aftentour


Vi føler os hjemme med det samme…aaaah. Lige indtil det hele bliver lovlig meget øko for mig. For toilettet er uden vand ???? – det er simpelthen det man kalder et miljøvenligt  “State of the art” toilet.

DSC_0187

Jeg forsøger VIRKELIG at ‘deale’ med det. Der er rent og pænt, ingen tvivl om det – jeg er bare håbløst sippet, på grænsen til det neurotiske, hvad toiletforhold angår….noget jeg ikke er stolt af og ikke ønsker at videregive til mine børn.

Helt “diskret” vælger jeg at beholde mit charterarmbånd fra Villas de Paraiso del mar på…..så kan jeg nemlig snige mig derover på toilettet, tænker jeg ????


Vandbesparelsen  har også nået badet….her er så fint så fint, men jeg er spændt på om den ensomme stråle der smyger sig ned gennem den smule konkylie er nok til at gøre vores hår vådt.

 Værten siger dog, at vi blot skal sige til en time før vi skal have bad, så skruer han op ????

Salud fra terassen

Leave a Reply

Your email address will not be published.