Fy for helvede for et par ubehageligheder, jeg udsætter mig selv for i dag. Vi er taget til 3D art Gallery som ligger i en slags amusement park – der hvor også Sky Bridge liften starter.

Her er ret fint på sådan en lidt konstrueret Tivoliagtig måde…

Men det er ikke det, jeg vil bruge tiden på at beskrive. Det vil jeg derimod med dét, vi fik at spise. Her kommer verdens største mad-advarsel. Bestil ikke den lokale suppe. Du får det her:

Og det smager PRÆCIS som det ser ud. Jeg er ret sikker på at de har taget det direkte op af søen. Kan ikke huske at jeg nogensiden før ganske enkelt ikke har kunne spise den mad, jeg har fået serveret. Men det her smager fuldstændig forfærdeligt.

Nå men for det ikke skal være løgn topper vi frokosten af med en lille tur i helvede, nærmere betegnet en 6D biograf. Noget jeg har så meget modstand mod, at jeg allerede har kvalme på forhånd fordi jeg tænker panisk tilbage på da Willie og jeg var i en lignende Simpsons biograf i Universal Studio i L.A, hvor jeg gjorde den fejl at have spist en kæmpe burrito inden.

Og det her bliver akkurat lige så hæsligt – til trods for, at William og Christian forsikrer mig om, at det slet ikke er det samme. Med det er det! og værre endda – for sæderne vælter rundt sammen med alt andet – og den vanvittige 6D rutchebanebiograftur som skal forestille en flyvende kinesisk drage af en art sender mig til tælling de næste mange timer. Eneste grund til, jeg ikke hopper ud af mit sæde og løber ud af salen under de ti minutter mararidtet varer er fordi jeg frygter ydmygelsen hos ham biograf-passeren der overvåger os med kamera. Resten af familien hviner af fryd!

Nå, men altså – mens de andre fortsætter dagen med en tur i dét, der viser sig at blive dagens ubestridte højdepunkt, nemlig Langkawi Art in Paradise 3D sidder jeg og spytter kvalmt i en flaske vand og gumler på et surt æble..

De kommer retur med en masse at berette og en stak virkelig fede billeder, som fortjener en deling her:

Vi er tæt på en årsafslutning og lader langsomt op til Nytåret i morgen med lidt laid back strandstemning…

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.