Elba er en fryd for øjet, lige meget i hvilken retning, man kigger….selv ved morgenbordet. To bufféborde med kager (og chokopops) den ene vej – Porto Azzurobugten den anden vej.

IMG_9029 Der er et tocifret tal af illylliske små badestrande rundt på den lille ø, der er ca. 130 km i omkreds. Vi har intentioner om at opleve et par af dem, men for nu har vi rigeligt i vores egen lille strand nede for hotellet. I virkeligheden har børnene rigeligt i poolområdet.

Da jeg bookede overnatningerne forelskede jeg mig i den stejle skrant ned til en fin lille bitte privat strand – og jeg forelskede mig især i, at der var elevator derned og ikke mindst op igen. Nu står vi klar med strandhåndklæder, dunke af solcreme, bøger, spil og tegnegear……”sorry mam, but the lift i out of order” siger den unge fyr i receptionen, mens han trækker på skudrene og smiler. Det virker som om han har sagt denne her sætning ret mange ganger og jeg spekulerer på, hvornår mon elevatoren overhovedet har virket.

Anyway – vi lærer børnene at tælle til 237 trin på engelsk….heldigvis er synet af det lille paradis alle skridtene værd.

DSC_0487DSC_0486DSC_0491DSC_0494Vi bader og fordrer fisk . Og Willliam går i gang med 2. roman på 900 siders fantasy..

DSC_0509

Der skåles for en god tirsdag i den lille strandrestaurant, hvor menuen – endnu engang står på muslinger, melon og parmaskinke, bøffelmozarella og pizza.

DSC_0534DSC_0513IMG_8982

DSC_0500DSC_0504

….det her er ikke det værste sted at se Den store bagedyst!:-)

Aftenen skal bruges på at pleje VM – og i aften spiller Brasilien semifinale mod Tyskland. Der er lagt op til fodboldaften med storskærm på hotellet….blandet med Napoleontema med gøgl og spas. Vi sniger os ud af receptionen og finder i stedet vejen ned til Porto Azzuro igen, hvor vi spiser mere pasta seafood i en lille smøge

IMG_9021

DSC_0536 IMG_9070-mens tyskerne banker at stolthed ud af Brasilien. Det er ubærligt og vi kører hjem midt i 2. halvej. Da vi kommer hjem står det 7-1. For føste gang i fem uger har jeg ikke den fjerneste lyst til at være i Rio lige nu…

Arrevederchi Brazile

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.