Vi bor få hundrede meter fra øens dykkershop i Naregno – og det kalder unægteligt på at få lidt flasker på rykken og se, hvad der gemmer sig under overfladen i dette klare vand. Jeg er stadig en lille smule ‘shaky’ ift. at prøve kræfter med andet end det rolige og lune badekar omkring Thailand, så jeg melder mig helt frivilligt til poolvagten, hvilket passer de store drenge ualmindeligt godt. Willie havde et lidt ubehageligt dyk på Fuerteventura i efteråret, så han trænger til en god oplevelse – så tidlig om morgenen (italiensk tid dvs. kl 8) smutter de to af sted.

Vi andre hygger med Rummycup og leg – og fakstisk en hel del læsning. Altså i en roman. Jeg er på toppen over at have fået så store børn, at jeg rent faktisk kan læse flere sammenhængende sider i træk  mens de leger og småskændes fint i poolen helt uden min hjælp.

IMG_9178

Drengene kommer glade hjem ved middagstid med smil og godt humør efter møde med morener og farvestrålende fisk.

IMG_9182 IMG_9183 IMG_9180

Men mer’ vil som sagt ha’ mer’ og i morgen er der tilfældigvis dykkertur til et skibsvrag. Så altså, hvis det nu er….Jeg ved ikke, om de havde forberedt en hel række argumenter  for at overbevise mig om, at det er en god idé at komme af sted igen næste dag – overraskede ser de i hvert fald ud, da jeg bare siger “fedt” det gør i. Tanken om endnu en formiddag med masser af kaffe, bog og en solstol er ikke helt skræmmende.

Men først en eftermiddags/aftentur til Capoliveri – bjerglandsbyen et par kilometer fra vores hotel. Helt igennem en smuk og meget autentisk by, der ligger badet i det skønneste lys….

IMG_9143 IMG_9146 IMG_9147

Og HER kan man købe onsdagsslik i lange baner

IMG_9134
IMG_9133

Cinque af hver, tak….også selvom det er før mad!

Pelle tipper på aftenens kamp – han har været trofast Argentinafan gennem meget af turneringen, og er helt overbevist, da han tegner 4 – 0 tegningen, som bliver dedikeret til hans lille fætter Oskar der fylder et år….og i dagens anledning er blevet Hollandfan.

IMG_9164

Vi guffer risotto og pandekager og skynder os hjem for at se kampen.

IMG_9161

Pelle falder i søvn havvejs, men jeg glæder mig til at vække ham i morgen og fortælle at han næsten havde ret:-)IMG_9167

Leave a Reply

Your email address will not be published.