“If you haven’t made it to 50, then s… up,” skal være vores svar til alle, der i fremtiden brokker sig over varmen, joker vi, da vi ENDELIG  triller ud af Lake Havasu efter tre dage i en varme, som de lokale kun har set overgået med én grad nogensinde før. No wonder at de fem skandinaver pev lidt, da man ikke kunne røre jorden, da det brændte i huden, selvom man var i skygge og da det sved i næseborene selv kl. 21. Som vores karismatiske receptionist påpegede, da hun en morgen så Christian løbe over P-pladsen for at hente noget i mobile homet. “Did I just see you running to your RV barefoot? Bad idea”.

Selv samme kvinde foreslog i øvrigt også Christian at købe en “Shotgun”,  når “What a beauty”Flora blev større. Da han fortalte hende, at våbenlovgivningen er noget striksere i Danmark svarede hun “well a baseball bat will do”.

Well  vi lader Lake Havasu være  sø – i alt sin hede og skørhed –  og cruiser mod bjergene og køligere vejr. Og aircon virker – wee!

Buckle up – here we go!

Temperaturen falder, mørket sænker sig, og vi kan for første gang nyde selve køreturen. Vi kravler op op op – og når vore skønne, lille campsite i Grand Canyon sent på aftenen. Da vi træder ud af bilen midt i skoven får vi alle tre (de små er dejset) følelSEN “Nu starter det rigtige camperliv”, velvidende at om to dage sidder vi på Hotel Hilton i Las Vegas. Men det er ligemeget nu. For stjernerne slås om kap for at få vores opmærksomhed – der er fuldstændigt stille, og vi skal overnatte I vores Mobile Home. VI er meget tilfredse!

GODNAT…

4 Responses

 1. Inger-Lise Lund

  Hej alle 5. Det ser vel nok paradisisk ud, og på trods af alle forhindringer, så lyder det i fortællingen, som har I det rigtigt spændende. Nysgerrige efter at høre om indtryk fra Las Vegas sender vi jer kærlige tanker.

  Svar
 2. Zanne Strandberg

  Dejligt at I kom videre. God fornøjelse i Vegas….
  Mange kærlige hilsner

  Svar
 3. Jens Lund

  Hej – Ja jeg tror at i faar familie rekorden med 50 – selvom vi har nogle varme dage hernede har jeg aldrig naaet 50 – smadder godt at hoere at i har faael RV’ern lavet og er kommet videre Alletiders maade at foelge med i jeres rejse og skoenne billeder – Jens

  Svar
 4. Henrik

  Hejsa – kom lige forbi jeres side, fordi jeg google camper i USA med børn 🙂 Hvor overnattede i i Grand Canyon? Det er svært at finde pladser, når vi skal afsted i juli, og vi endnu ikke har booket 😉 vi er vist ikke ude i så god tid som i var 🙂

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.