Bye bye big bears. Vi tjekker ud fra Yosemite Campingplads og regner med, at vi kan være et par timer ved poolen inden vi kører til San Francisco og kulden. Det kan vi ikke. Den selv samme dame, der lærte os at spise S’more smider os nu væk….af to omgange. Det er noget med forsikringsregler…fair nok.

Fire timers køretur – kun afløst af overpriced sandwiches hos en lille købmand, som dog også sælger lækker, frisk frugt og hjemmelavede karameller.

Vi møder San Francisco i skumring, støvregn og meget lave temperaturer.

– Og tilbringer den sidste nat som campister på en RV plads med San Francisco49ers som nabo.

For at sætte bare lidt kulør på en grå og kold dag kører vi til det nærmeste shoppingcenter (!) og spiser aftensmad på en sportsbar. Jep det lyder rædselsfuldt, I know. Men det bliver alligevel ret hyggeligt fordi maden er overraskende god….og fordi vi topper den med Oreo-is til dessert.

“Alting er større i USA”  lyder det, efterhånden velkendt,  fra Flora, da hun får serveret sin bagte kartoffel. Vi oversætter det for tjeneren og han svarer helt rigtigt. “And that is our problem”.

Vi pissefryser og har for første gang to uger jeans og overtøj på. Suk. Meeeen de første glimt af byen tegner nu alligevel godt. Vi glæder os til i morgen.

2 Responses

 1. Inger-Lise Lund

  Vi sender bare et 5-dobbelt knus i dag og glæder os over at læse med på jeres tur. Gid vi kunne høre endnu flere af børnenes kommentarer til oplevelserne. De er seje.
  Kærligst Peter og Inger-Lise

  Svar
 2. Zanne Strandberg

  I trængte vist også til at blive kølet lidt ned ikke?
  Endnu engang tak for dejlig læsning + billeder.
  Kh Zanne

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.