Inden realiteterne ramte os havde vi kig på en af de der fancy åbne sportsvogn’ish biler, som vi så os selv cruice ned gennem The Keys i med vores tre lækre børn bagi og håret slået ud. Så havde vi lige glem de ti stykker baggage der også skulle med og som passer ingen steder i en sportsvogn – og vi havde heller ikke lige set, hvor små de der bagsæder er. Efter lidt research på nettet, skal vi nu i dag ind og hente vores syvpersoners Dodge familiebil.

Ved middagstid går vi langs stranden sydpå for at finde vores AVIS biludlejer.

Hvorfor er det, at vi kvinder altid skal brokke os over der ikke bliver taget nok billeder af os på ferierne – og når så ens mand endelig vil tage et billede er man sådan “ej, ikke nu – ej, det er ikke pænt”…..sådan et billede ses ovenfor:-)

Man kan gå hele vejen langs Miami Beach, og vi bader i det turkise vand og spiser frokost på et fint hotel, som vi lader som om vi bor på og derfor gerne må bade i poolen mens vi venter på low carb, high fat (eller er det omvendt?) frokosten.

Og hvorfor har jeg så ikke taget et eneste billede af vores sexede hvide familieslæde…? Well den bliver hentet i god stil og vi er SÅ klar til The Keys i morgen!

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.