Vi har lagt The Keys bag os og er tilbage i Miami for en kort bemærkning. Fik lige et par billeder fra turen retur gennem de helt fantastiske keys, hvor vi gjorde stop i et par små havne inden middagsheden fik os til blot at trykke speederen i bund og heade mod MIAMI beach i ét hug.

I morgen flyver vi hjem til mørket og kulden i Danmark. Det er skørt at tænke på, at vi kun har været afsted i ni dage….rejsetid er lidt ligesom hundeår. Ugerne føles syv gange så lange. Men tiden siges jo at gå hurtigt, når man har det sjovt, så hvorfor egentlig denne følele af at tiden går langsomt, når man rejser? Svaret må være, at dagene er så intense og pakkede med oplevelser. Selv én dag kan opleves som flere, fordi man får så mange indtryk, prøver nye ting, møder nye folk – bliver klogere på verden – og på hinanden. EJ ok, det bliver måske en tand for Nik og Jay- filosofisk, når det handler om at vi har været 9 dage på vinterferie i Florida. Men altså – point taken, ik?.

Det sidste døgn i Miami skal bruges helt nede på det sydligste Miami Beach. Vi begår ikke den fejl at booke oppe mid beach igen. Beliggenhed beliggenhen beliggenhed går vi nu efter! Det bliver så på bekostning af comfort, lader vi os forstå, da vi åbner døren til vores lille bitte værelse med to halvandenmands-senge, der er proppet ind, så man nærmest skal gå sidenlens rundt om dem. Men adressen er fin. Først parket til stranden og HELT syd.

Natten foregår på den måde at Christian og William deler den ene seng og jeg ligger med Flora og Pelle i den anden – Flora og jeg på langs og Pelle på tværs i fodenden. Jeg sover stort set ikke, men kan trøste mig med at det er fint at være meget træt når man skal tilbringe næste nat siddende på rækk 42 i en A380’er i 10 timer.

Og så er der jo morgenmaden at glæde sig til. Jeg har fundet – ellere rettere fået anbefalet – PuraVida –

Dét skal prøves i morgen

Leave a Reply

Your email address will not be published.