Det gode ved, at stranden og driverlivet ikke er lige så tiltalende her på Langkawi som på Koh Lipe er at det tvinger os på tur. Og det er godt – for her vrimler med sjove ting at lave. Morgenmaden indtages på Red Tomato “Where friends & travellers meet and eat”. Og som altid med et spil Røvhul over scramble eggs’ne.

 

Første stop på turen er ATV-jungle tour. Indrømmet MEGA turistet – men alligevel så sjovt at vi alle fem klukker af grin når vi ræser efter hinanden. Willie og jeg forrest og resten stuvet sammen som bagtrop.

Vi går i stå en 10-12 gange, men med hjælp fra en tålmodig guide der kæmper en brag kamp mod den strækkende motor, når vi en god to timers tur rundt i junglen og får sågar badet i det skønneste vandfald…

Willie kører en fremragende TLC ‘Waterfall’ parodi!

inden vi sættes af i en lille havn og får mangrovetur med i købet..

+ aber, flagrermusgrotte

Grotten er med stalakitter (eller stalamitter) fra loftet og sender fluks minderne tilbage til en af de fedeste ture, vi har været afsted på som familie – nemlig til det kilometerlange grottesystem i Mexico, Rio Secreto

Vi slutter dagen med den flydende fiskerestaurant, hvor menukortet er en gåtur rundt blandt de små bassiner med alt fra kæmpe tunfisk til små snappere..

Back in town og middag på stranden – der faktisk gør det ganske godt i solnedgangen…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.