Først de 2 1/2 timers tonserskiløb, hvor pauserne tages i liften og tissepauser nærmest er bandlyst. Hver et minut udnyttes mens de små er på skiskole

  
Og ærligt: det’ sgu meget godt de kun er på skiskole et par timer. Vores ben er mørbankede når klokken slår 11.30, og at resten af dagen foregår i mere roligt tempo med gode indlagte pauser, frokost og vino i solen og masser af chokolade passer os ganske godt.

Flora har været på toppen med sit skihold mens Pelle fejrer sejren over at være den bedste på sit hold til at køre på tallerkenliften ????

I løbet af formiddages tons fandt vi et børneskiområde på toppen i 3000 meters højde, så vi snupper børnene med opad lige efter skiskolen. Yes! Vi er på rigtig udflugt sammen. Øjeblikket vi har ventet på.

Trøffelpasta og et spil 31 i alpesolens varme stråler. Whats NOT to like

 Eftermiddagen er en af de eftermiddage, hvor man med oprigtighed kan claime den ypperste kvalitetstid med sin familie ❤️

  
  
Børnebenzin skal der til. Sammen med kortspil, solcreme og vand er det skiturrygsækkens vigtigste indhold, man har sine børn med på skitur.

 TAK unger for fornem indsats og ukueligt mod og humør! One love❤️

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.